Michaela Dolinová - Hubne kvůli nemoci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Michaela Dolinová - Hubne kvůli nemoci!

Hubená jako lunt je nyní populární moderátorka a herečka Michaela Dolinová. Mohou za to problémy se štítnou žlázou!
Hubená jako lunt je nyní populární moderátorka a herečka Michaela Dolinová. Mohou za to problémy se štítnou žlázou! (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Hvězda »novácké« Ordinace v růžové zahradě Michaela Dolinová (45) se doslova ztrácí před očima! Nehubne však kvůli anorexii, jak si mnozí myslí, ale kvůli zdravotním problémům se štítnou žlázou!

Hvězda »novácké« Ordinace v růžové zahradě Michaela Dolinová (45) se doslova ztrácí před očima! Nehubne však kvůli anorexii, jak si mnozí myslí, ale kvůli zdravotním problémům se štítnou žlázou!

Někdejší rosnička televize Nova poslední dobou prochází jednou změnou za druhou. Po patnácti letech se rozvedla se spisovatelem Jaroslavem Tučkem (50), s nímž má dcery Terezu (11) a Julinku (9), z brunety se stala blondýnou a coby nového partnera si našla předsedu Městského soudu v Praze Jana Sváčka.

Protiváhou její relativní spokojenosti je však ošidná nemoc, která je příčinou Michaeliny čím dál tím větší štíhlosti. Mnozí v ní vidí anorexii – zhoršený příjem potravy, pravdou však je, že herečku trápí zvýšená činnost štítné žlázy! „Mám zvýšenou její činnost. Dietu trochu držím pořád, ale díky té zvýšené činnosti mi to jde líp, takže je to vlastně výhoda,“ bagatelizuje nemoc herečka s tím, že je za svou hubenost ráda.

Lékaři ale bijí na poplach. Podobné zdravotní obtíže by neměly být brány na lehkou váhu. Hyperfunkce štítné žlázy čili produkce vyššího množství hormonů, než je třeba, totiž může ohrozit mimo jiné i srdce!

Míša se ale zdravotních komplikací neobává, připravuje se na roli v Kytici v Semaforu u Jiřího Suchého a těší se, až jí scenáristé Ordinace nadělí nového milence.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.