Slavná zpěvačka Mariah Carey kupuje sídlo snů! Baráček za 2,5 miliardy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Slavná zpěvačka Mariah Carey kupuje sídlo snů! Baráček za 2,5 miliardy!

Mariah je mezi muslimy považována za nejpůvabnější ženu světa. Svalnatá stehna, široké boky a velká prsa jsou v tamní kultuře symboly ženské krásy. Princ Azim, syn brunejského sultána, jí dokonce poslal před časem na důkaz obdivu š
Mariah je mezi muslimy považována za nejpůvabnější ženu světa. Svalnatá stehna, široké boky a velká prsa jsou v tamní kultuře symboly ženské krásy. Princ Azim, syn brunejského sultána, jí dokonce poslal před časem na důkaz obdivu š (Profimedia.cz)

LOS ANGELES – Americká zpěvačka Mariah Carey (38) kupuje jednu z nejdražších rezidencí na světě – Fleur de Lys v Beverly Hills v Los Angeles. Cena »paláce« s pozemkem: v přepočtu 2,5 miliardy Kč! Před několika lety nechal sídlo postavit texaský miliardář David Saperstein.

Důvodem je i to, že nemá prý kam dát svých 1300 párů bot…

Americká zpěvačka Mariah Carey (38) kupuje jednu z nejdražších rezidencí na světě – Fleur de Lys v Beverly Hills v Los Angeles. Cena »paláce« s pozemkem: v přepočtu 2,5 miliardy Kč! Před několika lety nechal sídlo postavit texaský miliardář David Saperstein.

Vila je v luxusním francouzském stylu. Všude uvnitř mramorové zdi, na stropech fresky a některé stěny vykládané zlatem.

A zpěvačka, která má na kontě 80 milionů prodaných alb a jejíž jmění se odhaduje na 6 miliard Kč (i díky rozvodovému »odškodnění« od svého prvního velmi bohatého manžela), už plánuje ve vile další vylepšení… Do ložnic prý nechá nainstalovat vodní postele a do koupelen velké vířivé vany. A dvě místnosti přebuduje na obrovské klimatizované šatny – každou o rozměrech aspoň 100 m². Má totiž stovky šatů a na 1300 (!) párů bot. „V šatně, kterou mám dnes, mám vše řazeno podle příležitosti, barvy a značky,“ vysvětluje zpěvačka. „Jenže se mi tam už věci nevejdou (šatna má plochu 120 m²! – pozn. red.), a tak jsem začala oblečení rozdávat.“ Třeba norkový kožich v ceně 164 000 Kč poslala uprchlíkům v Mongolsku…

Naopak knihovnu v novém paláci, plnou vzácných svazků, asi zpěvačka moc nevyužije. Sama totiž přiznala: „V životě jsem přečetla jen jedinou knihu – bibli.“

Na pozemku o rozloze 20 235 m² (!) jsou navíc dva velké bazény, altán, běžecká dráha, tenisový kurt, ornamentální zahrady, další obytné budovy pro hosty a personál a v podzemí 9 garáží pro 40 aut.

Snobská zpěvačka je z domu nadšená. Prý to bude pro ni a jejího manžela Nicka Cannona (28) ideální hnízdečko lásky…

Kliknutím zvětšete
Zpěvačka, jež miluje luxus...
  • Kdysi začínala jako chudá číšnice.
  • Má hlas o rozsahu 5 oktáv.
  • V americké hitparádě se už umístilo na 1. místě celkem 18 jejích písní, porazila tak i legendárního Elvise Presleyho. Úspěšnější byli jenom Beatles.
  • Bývala vdaná za Tommyho Mottolu, šéfa vydavatelské firmy Sony Music, po rozvodu pak 8 let neměla sex. Prý kvůli špatným zkušenostem své »povětrné« sestry, kterou vztahy na jednu noc dovedly až k AIDS a závislosti na drogách.
  • I její nynější muž, rapper Nick Cannon, se s ní sexu dočkal až po svatbě.
  • K posledním Vánocům od něj dostala lyžařskou chatu v Aspenu (Colorado) za více než 30 milionů Kč.
  • Ona sama si pak v dražbě koupila v přepočtu za 14,6 milionu Kč piano po Marilyn Monroe, která je jejím idolem.
  • Nechala si pojistit své svůdné nohy, které byly vyhlášeny jako nejhezčí na světě, v přepočtu na neuvěřitelných 15 miliard Kč. Zbytek těla má »hodnotu« nižší – 1,4 miliardy Kč.
  • Při koncertech vyžaduje v šatně speciální obsluhu, která po ní bude sbírat použité žvýkačky. A na hraní chce mít vždy v šatně živá koťátka a štěňátka.
  • Když hubne, cucá kostky ledu: „Snižuji si tím teplotu a na ohřátí pak tělo spálí více kalorií.“
  • Spí ve speciálně zvlhčené místnosti – často i 15 hodin denně.
  • Když natáčela film, smlouva jí zakazovala při letu používat první třídu. A tak si Mariah při cestě zarezervovala všechna sedadla ekonomické třídy.
  • Co také řekla: „Tloustnu a hubnu velice rychle, to proto, že mám vypracované svaly.“ ... „Mužů, s kterými jsem spala, není víc než sedm, osm, možná dvanáct...“
Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.