Kyklop z Maxim Turbulenc - ROZVOD! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kyklop z Maxim Turbulenc - ROZVOD!

Fotografie
Fotografie (internal)

PRAHA – A je to tady! Co deník Aha! předpovídal už v půlce února, se postupně naplňuje. Manželská krize Kyklopa (45), zpěváka Maxim Turbulenc, vyvrcholila žádostí o rozvod.

A je to tady! Co deník Aha! předpovídal už v půlce února, se postupně naplňuje. Manželská krize Kyklopa (45), zpěváka Maxim Turbulenc, vyvrcholila žádostí o rozvod.

Už hádka Pavla Vohnouta alias Kyklopa a jeho manželky Stáni (35) na křtu jejich desky pro děti Dopravní zpívánky nevěštila nic dobrého a vyvolala spekulace o manželské krizi. „To se přece stane každému manželství, že se pohádá. A my jsme se pohádali poprvé po patnácti letech, takže to za špatné skóre nepovažuju,“ bagatelizoval ještě v únoru situaci Kyklop.

Teď se ale nejhorší obavy naplnily. „Je to mezi nima úplně špatně, myslím, že už je dokonce podepsaná žádost o rozvod, a jestli ji ještě nemají podepsanou, je to otázka několika dní, kdy se tak stane,“ říká náš zdroj.

Kyklop má s manželkou Stáňou dvě děti a velký dům. To všechno si budou muset v nejbližší době rozdělit a v případě dětí to bude opravdu velký oříšek. Kyklop totiž na svých dcerách Sandře a Nikole velmi lpí, stejně jako jeho, zanedlouho už bývalá manželka.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.