Zápisník Lucie Šilhánové z Evropy 2 - Alkohol mě donutil dělat divy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zápisník Lucie Šilhánové z Evropy 2 - Alkohol mě donutil dělat divy!

Lucie Šilhánová
Lucie Šilhánová (TV Nova, ara)

Dovolenou v Egyptě mám už bohužel za sebou, a navíc jsem o pár kilo lehčí. Faraonova pomsta se mi naštěstí vyhnula, takže tím to určitě není, ale posledních pár dnů jsem porušila to, co jsem si před odjezdem slíbila – že budu odpočívat a co nejvíc času trávit v poloze vodorovné na lehátku.

Jednoho krásného dne mi totiž přišla esemeska – užij si zbytek dovči a nezapomeň, že příští sobotu běžíš půlmaraton.

Tak ve mně hrklo a začala jsem přemýšlet. Došlo mi to – asi před dvěma měsíci jsem jednou k ránu měla silné řeči, že úplně v klidu uběhnu cokoliv – alkohol dělá divy, no a teď to vypadá, že na to, co ze mě vylétlo, dojedu.

Tak začal můj tréninkový plán. Sice jsem nepila syrová vajíčka a nemlátila do hovězího masa, ale zase se ze mě každý večer od té chvíle stala Meseret Defarová (etiopská vytrvalkyně – pozn. red.).

Rekordy jsem tedy žádné netrhala, ale snažila jsem se poctivě běhat. Zvolila jsem tu těžší variantu – a to běh po pláži, tedy v písku – a naprosto otevřeně přiznávám, že jsem dlouho tolik netrpěla. Měla jsem výborného pomocníka, který se na rozdíl ode mě snad ani nezapotil, a aby toho nebylo málo, párkrát se stalo, že vedle mě i šel. Mé tempo bylo tedy vražedné.Tohle všechno probíhalo až ve druhé části dovolené, v té první jsem se převážně jen válela – a za to jsem byla taky oceněna. Od šéfa hotelu jsem dostala to, co nikdo jiný neměl šanci dostat. Jako nejlepší hotelový povaleč jsem si domů odvezla síť i s konstrukcí! Už visí u mě doma. Takže můžete hádat, co budu ve volném čase dělat. Dovolená je tedy za námi a hurá do práce, už v sobotu nás čeká v tomto roce druhá Ranní show live.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.