Miss dvacetiletí - Tohle jsou děti missek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Miss dvacetiletí - Tohle jsou děti missek!

Pět z dvaceti »vysloužilých« Miss se pochlubilo svými ratolestmi!
Pět z dvaceti »vysloužilých« Miss se pochlubilo svými ratolestmi! (www.hermina.cz)

PRAHA – »Předvečer« slavnostního finále 21. ročníku obnovené soutěže krásy Miss ČR 2009, koncipovaný jako Miss dvacetiletí a ohlédnutí za uplynulými ročníky, přilákal všechny vítězky soutěže z uplynulých let! Mnohé z nich se v mezidobí stihly »rozmožit«, a tak divákům předvedly promenádu se svými ratolestmi!

Přehlídka Miss ČR, které jsou už maminkami, byla jedním z nejzajímavějších momentů večera. Každá z krásek představila svoje dítě. Diváci se proto mohli dozvědět, že například Nikola Moniky Žídkové miluje matematiku nebo že Julie Evy Kotulánové zbožňuje golf, tenis a lyžování.

Ozdobou bylo i hvězdné moderátorské duo GottBílá. Zatímco s virózou se potýkající Bílá si už roli moderátorky zkusila při volbě Miss desetiletí, pro Mistra, kterého zlobí koleno poraněné na dovolené v Thajsku, to byla premiérová zkušenost. Přesto si však padesátistránkový scénář zapamatoval i ve svých letech bez problémů. „Psal jsem to Lucii i Karlovi na tělo, protože je oba dobře znám,“ holedbal se autor scénáře Karel Šíp, jehož spolupráce na večeru byla údajně jednou z hlavních podmínek obou zpěvákůmoderátorů.

Změna poznamenala i moderátora Jan Čenského (47). Ten byl vždy zvyklý hrát moderátorský prim, ale poté, co mu tento post »vyfoukli« Gott s Bílou, nezbylo »princi« Čenskému než se spokojit s rolí roztleskávače. Ten publikum krátce před natáčením instruoval o tom, kdy má tleskat a jak má zhruba reagovat.

Na slavnostním večeru se objevili i Agáta Hanychová se Sámerem Issou. Pokolikáté už se k sobě vrátili, ale nikdo nedokáže spočítat. Originální výstup si připravili Miss ČR 1995 a Miss Europe 1995 Monika Žídková (30) s Janou Doleželovou (26.) Spojily své zkušenosti ze show StarDance a vystřihly na pódiu neuvěřitelně smyslné tango, přičemž Monika byla za tanečnici a Jana jí dělala partnera.

Jak se večer povedl, uvidíme už 11. dubna v České televizi!

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.