Opilá Jakubisková: Ostuda kvůli pokutě? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Opilá Jakubisková: Ostuda kvůli pokutě?

Deana Jakubisková se nebránila divokému křepčení.
Deana Jakubisková se nebránila divokému křepčení. (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Deana Jakubisková (51), producentka filmu Bathory a manželka režiséra Juraje Jakubiska (70), to přepískla s alkoholem! Že by z radosti z další filmové ceny? Nebo je důvodem tučná pokuta od soudu za krytí Pomejeho?

Ne že by nebyl důvod k oslavě. Z výroční 33. Film party si totiž manželé odnesli jednu z cen a pak se pustili do juchání. Deana řádila jako utržená ze řetězu. Přitom nedávno od soudu dostala pokutu za to, že asi kryje podvody Jiřího Pomejeho! „Když jsme společnost Jakubisko film vyzvali, aby nám sdělili informace o tom, zda a případně kolik peněz zaplatili panu úpadci za dabování filmu Bathory, nekomunikovala s námi. Nyní k tomu společnost vyzval i soud, a protože neuposlechla, dostala pokutu. Ta se může vyšplhat až na padesát tisíc korun,“ řekla Aha! Pomejeho konkursní správkyně Mgr. Tereza Klečková.

Proč ale Horváthová kryje neplatiče svých pohledávek? „To tak není, on je dospělý člověk, já se do jeho věcí nepletu. Soud ale musí pochopit, že vyúčtováváme náklady za film v hodnotě přes čtyři sta milionů korun a několikatisícová položka Pomejeho se hledá dost těžko. Odvolám se,“ vysvětluje Horváthová-Jakubisková.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.