Marešova »milenka« Gabča! Je závislá na sexu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Marešova »milenka« Gabča! Je závislá na sexu!

Gabriela Dvořákováje opravdu »kus«.
Gabriela Dvořákováje opravdu »kus«. (libimseti.cz, Martin Hykl, David Kundrát)

PRAHA – Modelka Gabriela Dvořáková (20) se v posledních dnech objevuje na stránkách novin především jako údajná milenka Leoše Mareše (32).

Už dávno předtím ale ovládla jiné médium – internetovou seznamku, na které tvrdí, že je závislá na sexu!

Zatímco si Gábina podle všeho užívá dovolenou s jedním z našich nejpopulárnějších a nejbohatších moderátorů ve Spojených arabských emirátech, na internetu hledá »prince na bílém koni, který by ji vysvobodil od všeho zlého, políbil na tvář a řekl, že ji miluje a vždycky bude«. Alespoň to uvádí na internetové seznamce libimseti.cz. Tam také nepřímo potvrzuje, že se s Marešem stýká. Ve svém profilu totiž uvádí jako nejoblíbenější rádio právě »jeho« Evropu 2 s tím, že je ranní ptáče. Za vše mluví kolonka »Můj vzor«. „Nemám vzor, určitě jsem sama sebou a nikoho nenapodobuji. Jednoho člověka znám, ale nebudu ho jmenovat, víte o koho jde...,“ píše šibalsky.

Prozrazuje i další pikantnosti. Třeba že je závislá na sexu – erotogenní zóny, oblíbená místa, oblíbené polohy a lehké úchylky zveřejnit nechce. Tvrdí totiž, že to je jen tajemství jejího těla.

Miluje čokoládu, hudbu i charakterní muže. V tomto případě ovšem asi s Leošem šlápla vedle. To, že kvůli ní bude riskovat desetiletý vztah s manželkou, s níž čeká druhé dítě, je nepravděpodobné.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.