Marešova »milenka« Gabča! Je závislá na sexu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Marešova »milenka« Gabča! Je závislá na sexu!

Gabriela Dvořákováje opravdu »kus«.
Gabriela Dvořákováje opravdu »kus«. (libimseti.cz, Martin Hykl, David Kundrát)

PRAHA – Modelka Gabriela Dvořáková (20) se v posledních dnech objevuje na stránkách novin především jako údajná milenka Leoše Mareše (32).

Už dávno předtím ale ovládla jiné médium – internetovou seznamku, na které tvrdí, že je závislá na sexu!

Zatímco si Gábina podle všeho užívá dovolenou s jedním z našich nejpopulárnějších a nejbohatších moderátorů ve Spojených arabských emirátech, na internetu hledá »prince na bílém koni, který by ji vysvobodil od všeho zlého, políbil na tvář a řekl, že ji miluje a vždycky bude«. Alespoň to uvádí na internetové seznamce libimseti.cz. Tam také nepřímo potvrzuje, že se s Marešem stýká. Ve svém profilu totiž uvádí jako nejoblíbenější rádio právě »jeho« Evropu 2 s tím, že je ranní ptáče. Za vše mluví kolonka »Můj vzor«. „Nemám vzor, určitě jsem sama sebou a nikoho nenapodobuji. Jednoho člověka znám, ale nebudu ho jmenovat, víte o koho jde...,“ píše šibalsky.

Prozrazuje i další pikantnosti. Třeba že je závislá na sexu – erotogenní zóny, oblíbená místa, oblíbené polohy a lehké úchylky zveřejnit nechce. Tvrdí totiž, že to je jen tajemství jejího těla.

Miluje čokoládu, hudbu i charakterní muže. V tomto případě ovšem asi s Leošem šlápla vedle. To, že kvůli ní bude riskovat desetiletý vztah s manželkou, s níž čeká druhé dítě, je nepravděpodobné.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.