Třenice Vondráčkové se Zagorovou - Může za to producent! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 2. května 2024

Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej

Třenice Vondráčkové se Zagorovou - Může za to producent!

Helena Vondráčková s Hanou Zagorovou žádný spor nemá.
Helena Vondráčková s Hanou Zagorovou žádný spor nemá. (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Jak je to s proklamovanou válkou Heleny Vondráčkové (62) s Hanou Zagorovou (61)? Tvrdí se, že Zagorová má Vondráčkové za zlé to, jak bylo medializováno Hanino »kamarádské« nasazení do první premiéry muzikálu Mona Lisa. Producent muzikálu Lichtenberg teď vydal prohlášení, kde vše vysvětluje.

Jak je to s proklamovanou válkou Heleny Vondráčkové (62) s Hanou Zagorovou (61)? Tvrdí se, že Zagorová má Vondráčkové za zlé to, jak bylo medializováno Hanino »kamarádské« nasazení do první premiéry muzikálu Mona Lisa. Producent muzikálu Lichtenberg teď vydal prohlášení, kde vše vysvětluje.

„Premiéru muzikálu absolvovala Zagorová, přesně tak, jak bylo produkcí smluvně dohodnuto. Vondráčková se s produkcí dohodla na účinkování v muzikálu později s tím, že jí producenti nabídli princip, že vzhledem ke skvělému obsazení v roli matky by bylo mediálně zajímavé vylosovat obsazení všech tří premiér. Vzhledem k dohodě s Zagorovou o jejím účinkování na první premiéře pak producenti požádali Vondráčkovou o netrvání na principu losování, čemuž ona vyhověla. Z toho vzniklo následné nedorozumění a mediální dezinterpretace tohoto kroku. Producenti se oběma dámám omlouvají,“ vysvětlují ve společném prohlášení všichni zúčastnění s tím, že celá kauza nesváru obou zpěvaček je jen mediální bublina.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.