Jiří Pomeje: Jeho největší průšvihy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jiří Pomeje: Jeho největší průšvihy!

Jiří Pomeje se velmi rád fotí po boku své manželky Ivety Bartošové.
Jiří Pomeje se velmi rád fotí po boku své manželky Ivety Bartošové. (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Marek Pátek)

PRAHA – Jeden soud za druhým a vyprávění báchorek! To je posledních několik let hlavní náplň života zkrachovalého producenta Jiřího Pomejeho (44), manžela zpěvačky Ivety Bartošové (42).

A které jeho průšvihy patří k těm nejslavnějším?

Nahé manželkyPro kšeft Pomeje udělá cokoliv. Když cítí, že ženě po jeho boku skomírá popularita, je ochotný svléknout ji donaha a vystavit na odiv celému národu to, co by mělo být odhaleno výhradně jen jeho očím. „Kdysi takhle nechal nafotit nahou Míšu Kuklovou a dokonce při focení pro pánský časopis osobně asistoval,“ svěřil se nám jeden z Pomejeho kamarádů. Teď Pomeje přiměl Ivetu Bartošovou, aby novinám ukázala svá ňadra.

Andělská tvářKvůli tomuto neúspěšnému filmu režiséra Zdeňka Trošky, ve kterém hrál spolu se svou tehdejší ženou Míšou Kuklovou, mu hrozilo osmileté vězení. Státní zástupce ho coby producenta snímku zažaloval za to, že si půjčoval peníze i v době, kdy už věděl, že je nebude moci vrátit, a tím se měl dopustit podvodu. Soud ho nakonec v celém rozsahu zprostil obžaloby, správkyně konkursní podstaty na něj ale podává dál jedno trestní oznámení za druhým. Na filmu totiž vznikl dluh ve výši zhruba 60 milionů korun a Pomeje dál nesplácí své závazky.

Podivné zaměstnáníJelikož všechny své příjmy má Pomeje odvádět správkyni konkursní podstaty, která by z nich měla umořit pohledávky věřitelů, nechává se Pomeje zřejmě zaměstnávat zadarmo. „Protože není prokazatelné, že ve skutečnosti dostává peníze bokem, nelze s tím nic dělat,“ dodává náš zdroj. Takhle například vyvstalo podezření, že Pomeje pracuje načerno pro Františka Janečka. Pomeje neodvedl ale ani korunu za dabing filmu Bathory, i když sám potvrdil, že na něm nedělá zadarmo a všechny peníze půjdou na dluhy. Za nula korun patrně nyní působí i jako manažer své ženy Ivety Bartošové.

Andělská tvář 2Místo aby se Pomeje snažil splatit dluhy z jedničky, pronášel do médií, že už má práva na druhé pokračování, které letos natočí. Dokonce už obsazoval hlavní role. Autorka původní předlohy i pokračování ho ale usvědčila ze lži. Hana Marie Körnerová k tomu dodala: „Pomeje není zlý člověk, ale je prý strašně nespolehlivý.“

Lži o svatběKdyž si loni v září měl po krátké známosti vzít za ženu zpěvačku Ivetu Bartošovou, obřad si herec doslova vybásnil. Mluvil o sedmi stovkách hostů, velkolepé oslavě měl přihlížet slavný zahraniční zpěvák, hosté měli zhlédnout milionový ohňostroj a jako zlatý hřeb hostiny se měl objevit na stolech také pečený vůl. Nic z toho ale Pomeje nesplnil, místo milionových prstýnků měli novomanželé kroužky z obyčejného drátu ozdobené uvadající sedmikráskou.

Kliknutím zvětšete

19.3.2009

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.