Těhotná Csáková - Tohle je její chlap! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Těhotná Csáková - Tohle je její chlap!

Novým partnerem Ilony Csákové je Radek Voneš!
Novým partnerem Ilony Csákové je Radek Voneš!  (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Miminko těhotné zpěvačky Ilony Csákové (38) už má tatínka! Přestože některá média jeho »zaručenou identitu« přinesla dříve, teprve deník Aha! odhalil toho pravého a dokonce exkluzivně přináší první společné foto!

Miminko těhotné zpěvačky Ilony Csákové (38) už má tatínka! Přestože některá média jeho »zaručenou identitu« přinesla dříve, teprve deník Aha! odhalil toho pravého a dokonce exkluzivně přináší první společné foto! Až dosud přísně tajnou Iloninou láskou je sedmatřicetiletý Radek Voneš, zaměstnanec strojírenské firmy Šmeral!

Žádný tajemný pan podnikatel Žváček, jak se psalo! „Musel jsem se smát, že někdo naletěl takovému výmyslu,“ směje se kamarád ostře naháněného páru, který deníku Aha! poskytl Iloninu a Radkovu společnou fotografii, pořízenou už na loňských zpěvaččiných narozeninách v pražské restauraci Na Folimance. „Zkreslená je i informace o tom, že se jedná o brněnského podnikatele. Radek je v oné brněnské firmě zaměstnancem,“ dodává náš zdroj společně s dalšími podrobnostmi ohledně zpěvaččina zřejmě osudového vztahu.

S Radkem má Ilona vážný vztah už osm měsíců, od léta loňského roku, což z ní prakticky dělá rekordmanku v úspěšném utajení vztahu před českým showbyznysem. Ve chvíli, kdy bylo jasno, že z tohohle mráčku už zaprší, se Ilona nebránila ani miminku. Zprávu, že se stane tatínkem, se prý Radek dozvěděl, když byl na cestách v Austrálii. Teď je Ilona konečně šťastná a jediné, co by její štěstí mohlo zkalit, by bylo její neustálé nahánění médii. A proto se její kamarád rozhodl, že jí situaci ulehčí po svém. „Je opravdu dojemné, jakou mají naši kamarádi o nás starost,“ potvrdila nám Radkovu identitu zdráhavě Csáková.

V úterý se také Ilona měla objevit na znovuotevření Divadla Milenium k novému muzikálu Kladivo na čarodějnice, tam ale nedorazila, jelikož se stále potýká s chřipkou. „Vzhledem ke svému stavu nechce brát žádné léky, a tak u ní nemoc přetrvává už čtrnáct dní a nechce ji přiživovat,“ vysvětluje kamarád.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.