Internetová anketa o nejkrásnějšího chlapa - Nejvíc sexy je Sámer! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Internetová anketa o nejkrásnějšího chlapa - Nejvíc sexy je Sámer!

Sámer Issa se stal nejvíce sexy mužem.
Sámer Issa se stal nejvíce sexy mužem. (Aha! – David Kundrát, Marek Pátek, Martin Hykl, Denisa Hamerníková)

PRAHA – Rocker Pepa Vojtek (43) totálně pohořel v internetové anketě o nejvíc sexy muže České republiky a už vrhá síru na jejího vítěze Sámera Issu (23). „Aspoň nejsem jako ten sladkej pitomec,“ rýpl si do mladšího pěveckého kolegy s tím, že bude radši šeredný a zlý.

Rocker Pepa Vojtek (43) totálně pohořel v internetové anketě o nejvíc sexy muže České republiky a už vrhá síru na jejího vítěze Sámera Issu (23). „Aspoň nejsem jako ten sladkej pitomec,“ rýpl si do mladšího pěveckého kolegy s tím, že bude radši šeredný a zlý.

„Pepa o mně mluvil takhle drsně, jo? Podle mě to ani tak nemyslel, patří to k jeho image tvrdého rockera, navážet se do ostatních,“ směje se vítězný Issa.

A co říká tomu, že je oficiálně nepřitažlivějším mužem republiky? „Těší mě to. Je to o popularitě, fanoušci mi dávají najevo, že o mě mají stále zájem. Na druhou stranu to moc neprožívám, protože je to trochu povrchní anketa. Mnohem víc si vážím, když uspěju v nějaké hudební anketě,“ svěřil se mladíček.

A jak dopadly další mužské celebrity? V anketě portálu Super.cz se hned za Sámerem objevil další fešák Vojta Dyk, známý ze seriálů i coby člen skupiny Nightwork. A neuškodilo mu ani to, že se veřejně vydává za homosexuála.

Jako už tradičně uspěl i desetibojař Roman Šebrle, jehož svaly hrající po celém těle způsobují srdeční kolaps snad celé ženské populaci.
A až na úplném chvostu ankety se umístil pivní kritik Vojtek a na 10. místě překvapivě také velký sympaťák a dlouholetý lamač dívčích srdcí, herec Tomáš Hanák.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.