Účesy jara 2009 - Poletí vlny a krátká ofina | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Účesy jara 2009 - Poletí vlny a krátká ofina

Supermodelka Karolina Kurková patří mezi ženy, které jdou vždy s módou.
Supermodelka Karolina Kurková patří mezi ženy, které jdou vždy s módou. (Aha! – Petr Novotný, ara)

PRAHA – Už jen pár dnů! Pokud chcete být in a zachytit nástup jarní módy i s vaším účesem, zvolte přirozenou barvu vlasů, zakupte nové natáčky nebo kulmy a hlavně – nechte si ustřihnout ofinu!

Už jen pár dnů! Pokud chcete být in a zachytit nástup jarní módy i s vaším účesem, zvolte přirozenou barvu vlasů, zakupte nové natáčky nebo kulmy a hlavně – nechte si ustřihnout ofinu!

Módní odstíny pro tuto sezonu jsou barvy země, tedy hnědá a přirozená blond. Ještě stále se drží rovné vyžehlené vlasy v asymetrických střizích, ale novou vlnou jsou romantické kudrliny. Melíry zůstávají stále trendy, a to i u mužů. Celková nálada účesů pro sezonu 2009 se obrací zpět k 60. létům.

„Po zimě je dobré vlasy odlehčit a nově je upravit. Módní jsou přirozené vlny, ale nic zafixovaného a pevného. Stále letí asymetrické účesy a ofinky,“ tvrdí kadeřnice Gabriela Borovcová.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.