Pavel Liška: Domácí tyran! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Pavel Liška: Domácí tyran!

PRAHA – Navenek to vypadá tak, že herec Pavel Liška (38) je pod pantoflem. Ale ve skutečnosti je to přesně naopak! Pavel je doma opravdový tyran!


Nejen že ji donutil k prvnímu mateřství, ale zdá se, že svou ženu, jinak profesionální tanečnici, nutí i k filmové kariéře! Kristýna Boková-Lišková (28) se totiž ve filmech začala objevovat od roku 2004, tedy necelé tři roky po sňatku. Poprvé ji Liška dovlekl před kameru ve filmu Horem pádem, zřejmě díky dobré známosti s režisérem Janem Hřebejkem. „Byla jsem celou dobu strašně nervózní, vůbec jsem se nedokázala uvolnit,“ popisuje své utrpení Lišková.

Od té doby se objevila ve filmech Medvídek, Ocas ještěrky nebo Obsluhoval jsem anglického krále, kromě toho z finančních důvodů hrála například v reklamě na společenské hry, kde si musela lízat palec u nohy a strkat do dortu <>, jak se sama vyjádřila v jednom z rozhovorů.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.