Rocková královna 80. let Tanja (45): Návrat! Už jsem zase v kůži! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Rocková královna 80. let Tanja (45): Návrat! Už jsem zase v kůži!

Tanja se za dvacet letech nezměnila a pořád je z ní rocková dračice.
Tanja se za dvacet letech nezměnila a pořád je z ní rocková dračice. (Jiří Soporský)

PRAHA – Někdejší rocková královna Tanja (45), kterou začátkem devadesátých let sesadila z trůnu Lucie Bílá (42), jež tehdy okopírovala její image i projev, ohlásila návrat. Po jedenadvaceti letech od vydání jejího debutového alba Nad hlavou létá rokenrol jí vychází čtvrté album nazvané Já vím…


„Nějak jsem přestala vnímat čas, což se mi v životě stává,“ směje se Tanja, které poslední album vyšlo před patnácti lety. Poté se rozvedla s rockerem Radimem Pařízkem z Citronu a spolu s dcerou Nikol (18) se odstěhovala z rodné Ostravy za svou láskou do Kamenice u Prahy. „Tam žiju a jsem šťastná,“ usmívá se Tanja, pro niž byla rodina vždycky na prvním místě. Nyní se ale naplno vrací ke zpívání. „Po špatných zkušenostech plných slibů sponzorů a nájemných muzikantů, kteří přišli a zase rychle zmizeli i se sponzorskými penězi, jsem se rozhodla vydat si cédéčko sama. Našla jsem si kapelu, se kterou jsem CD natočila a už opět koncertuji i se oblékám do kůže, která ke mně patří snad jako ta pravá,“ dodává se smíchem sexy Tanja.

Kliknutím zvětšete


Tanja - Žhavá cesta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.