Druhá česká vicemiss Zina Šťovíčková: Pravda o sexu s Topolánkem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Druhá česká vicemiss Zina Šťovíčková: Pravda o sexu s Topolánkem!

Mladý Topolánek se nebál políbit Zinu Šťovíčkovou, přestože kousek opodál stál její přítel. Odvahu má junior zřejmě po svém otci.
Mladý Topolánek se nebál políbit Zinu Šťovíčkovou, přestože kousek opodál stál její přítel. Odvahu má junior zřejmě po svém otci. (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl)

PRAHA – Jakýsi bohatý Řek, pak Tonda z Horní-Dolní a nakonec synek premiéra Mirka Topolánka. Druhá česká vicemiss Zina Šťovíčková (18) má, co se týče nápadníků, vážně dobré skóre.


...juniorem...

Topolánek junior řádil s II. vicemiss

Proč málem dostal nakládačku?

Chvíli poté, co ji byla nasazena korunka, se ale jako první chopil příležitosti syn premiéra Mirka Topolánka Tomáš (16) a nebál se ani vášnivého polibku! Že by z něj rostl nový lovec missek? Topolánek junior se totiž rád obklopuje dlouhonohými brunetami, a nutno podotknout, že převážně zadanými. Šťovíčková totiž rozhodně nebyla první misska, po které v sobotu večer vystartoval. Jak to bylo s jejich sexem?

Z mladého Topolánka roste pěkný divoch! Tři dny před Silvestrem to junior rozbalil na Miss ČR 2004 Janu Doleželovou v jednom baru v Krkonoších. Její přítel Richard na to koukal s velkou nelibostí.

Kliknutím zvětšeteU Ziny Šťovíčkové došlo málem na pěsti. Současný přítel Tonda chtěl totiž mladému Topolánkovi jednu vpálit poté, co zjistil, že jeho dívka je v hotelu Meriott ve společnosti premiérova syna, ten jí dokonce hlídal telefon.

„Odjeli spolu na pokoj,“ tlumočili rozzuřenému Toníkovi informaci o jeho nezvěstné dívce kamarádi. Jaká je ale pravda o sexu Ziny s mladým Topolánkem? Jejich setkání nebylo zcela náhodné, znají se už dva měsíce. Teď, když ji šestnáctiletý Tomáš viděl při promenádě v sexy plavkách Aquila, věděl, že ten večer se musí o něco pokusit. „Můj přítel zůstal na párty na letišti a já jsme musela odejít do Meriottu. Kliknutím zvětšeteNebyl tam nikdo, kdo by mi v tu chvíli podržel telefon, a tak jsem ho svěřila Tomášovi,“ svěřila se deníku Aha! Šťovíčková. Škoda jen, že v tu chvíli volal přítel Toník a telefon zvedl mladý Topolánek. To samozřejmě Tondu rozčílilo a upaloval celý brunátný za svou dívkou. Chtěl si vše vyříkat i s Topolánkem juniorem. Na pěsti nakonec nedošlo. Zina se brání, že by ani nebyl důvod. „Panebože, já mám jednoho přítele a ten mi stačí. To byla jen pusa na přivítanou a ještě k tomu na tvář. Navíc o dva roky mladší chlap, to není nic pro mě. Topolánek, panebože, fakt to není můj typ. Nikdy!“ tvrdí Zina.

K žádným intimnostem tedy nedošlo. Ale co není, může být. Antonín Paseka, současný přítel Šťovíčkové, by si měl na puberťáka Topolánka dát pozor. Bohužel to není jediný muž, který se objevil v Zinině životě. Ještě předtím chodila Zina s bohatým Řekem, jehož otec vlastní hotel v Řecku. Jmění podnikatele chlapce tehdy uchvátilo hlavně rodiče Ziny, kteří si nežijí zrovna na vysoké noze. „Když se otec Ziny vrátil z Řecka, kam je pozval otec tehdejšího přítele, nemluvil o ničem jiném, jen o tom, co všechno tam mají a jak luxusně si tam žijí,“ říká deníku Aha! Šťovíčkové kamarád z Nového Boru, kde misska žije.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.