Miss Lutovská: Baculatá kasička! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Miss Lutovská: Baculatá kasička!

Od roku 2008 je Iveta oficiální tváří značky LANCIA pro Českou Republiku.
Od roku 2008 je Iveta oficiální tváří značky LANCIA pro Českou Republiku. (: ara)

PRAHA - Nejstarší miss v dějinách Česka Iveta Lutovská (25) věří, že jí titul pomůže k tomu, aby nemusela předvádět spodní prádlo v pochybných klubech!

Spoří na horší časy?

Ponižující skutečnost, že Dominika Mesarošová bere za přehlídky mnohem víc než Iveta Lutovská, je minulostí! „Poslední dva roky se modelingem živím a chtěla jsem něco dokázat v tom, co dělám." prozrazuje nová královna krásy. A tajně sní o částce 50 tisíc za přehlídku. Přitom běžný honorář českých topmodelek, jako je Kateřina Průšová a jí podobné, se pohybuje jen kolem 10 tisíc...

„Samozřejmě stojím nohama pevně na zemi, nepředpokládám, že budu mít padesát tisíc za přehlídku hned, vím, jak to funguje," říká Iveta v rozhovoru pro iDnes. „Jde o to, že práce bude víc, bude líp hodnocena a bude také kvalitnější. Nebudou to přehlídky v nějakých nočních klubech, čímž samozřejmě nemyslím night kluby, to vůbec ne, ale věřím, že bude na úrovni."

Iveta je své práci oddaná celým tělem. „Mě naštěstí baví moje práce, což je modeling a věci kolem toho a do budoucna bych se tomu chtěla věnovat."

2.3.2009

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.