Moderátoři České Miss 2009 otrávili diváky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Moderátoři České Miss 2009 otrávili diváky

Zleva první vicemiss Tereza Budková (18), vítězka Iveta Lutovská (25), ředitelka soutěže Michaela Maláčová a druhá vicemiss Zina Šťovíčková (18).
Zleva první vicemiss Tereza Budková (18), vítězka Iveta Lutovská (25), ředitelka soutěže Michaela Maláčová a druhá vicemiss Zina Šťovíčková (18). (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl)

PRAHA – Jeden uspával druhého. Bratři Saša (36) a Václav (33) Rašilovové svůj první moderátorský večer nezvládli! Škoda, že je pozoroval milion lidí, kteří si nenechali ujít sobotní fi nále České Miss 2009.

Korunku uzmula favoritka Iveta Lutovská (25)! A pak se začaly dít věci...

PRAHA – Jeden uspával druhého. Bratři Saša (36) a Václav (33) Rašilovové svůj první moderátorský večer nezvládli! Škoda, že je pozoroval milion lidí, kteří si nenechali ujít sobotní finále České Miss 2009. Nevtipným a mdlým projevem se jim dokonce podařilo uspat i ministra zahraničí Karla Schwarzenberga (71). Nakonec však přeci jen z dlouhého a vleklého finálového večera Česká Miss 2009 vzešla vítězka – stala se jí Iveta Lutovská (25) z Třeboně.

Velkou favoritku Lutovskou zvolila nejen porota, ale i diváci u televizních obrazovek. O další příčky se pak podělily dvě osmnáctky Zina Šťovíčková a Tereza Budková. A právě na tu měla nejvíc spadeno ředitelka soutěže Michaela Maláčová (37). „Byla jsem na ni v průběhu přenosu přísnější, protože mě zklamala. Ona během toho programu nezářila, jako kdyby se najednou zalekla té možnosti vyhrát. To se prostě budoucí České Miss nesmí stát.

Je to tím jejím mládím, zasloužila si být až první českou vicemiss,“ nebála se říci otevřeně deníku Aha! Michaela Maláčová, kterou samozřejmě doprovázel její partner Zdeněk Bakala.

I ten bohužel musel dát za pravdu většině pozvaných hostů, že moderátoři předvedli otřesný výkon. „No, nebyli úplně odvázaní, bylo to takové bez jiskry,“ konstatoval Bakala.

I loňská Česká Miss Eliška Bučková se vyjádřila k moderátorům s velkou ironií v hlase: „No, to bylo opravdu moc hezké.“ Jediný, kdo se nezajímal o bratry Rašilovovy, byl výtvarník David Černý (41), který nedávno pobouřil většinu Evropy svým dílem Entropa. Pozdvižení vyvolal i na afterpárty České Miss. Na večírek ho protáhl ministr zahraničí Karel Schwarzenberg, který si až moc pozdě uvědomil, že to nebyl úplně správný doprovod. Po několika opileckých výkřicích sjel Černého vražedným pohledem. Nepomohlo ani to. Když se začal výtvarník schovávat za stoly, oddechl si nejen »kníže«, ale i většina VIP hostů.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.