Sexy moderátorka Michaela Ochotská (24): Přeřeky a špatná výslovnost | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Sexy moderátorka Michaela Ochotská (24): Přeřeky a špatná výslovnost

Sexy Michaela Ochotská mluví s moravským přízvukem, a navíc má velké problémy nejen s vyslovováním cizích slov a jmen…
Sexy Michaela Ochotská mluví s moravským přízvukem, a navíc má velké problémy nejen s vyslovováním cizích slov a jmen… (Aha! – David Kundrát)

PRAHA – Chudák Michaela Ochotská (24). Tolik se snaží, a přesto se jejím nadřízeným nelíbí její vyjadřování před kamerou. Přeřeky, naprostá neznalost cizích jmen – při každém jejím výstupu trnou hrůzou, co pokazí.

Šéfům dochází trpělivost?!

„Ona si to může desetkrát dokola opakovat, a když pak jedeme naostro a je na obrazovce, stejně to řekne špatně,“ popisují její problémy s výslovností kolegové. „A vedení už to taky začíná vadit, myslím, že se najdou i tací, kteří by ji nejraději z jejího postu vyhodili,“ řekl nám zdroj z »nováckého« zpravodajství.

Neumět jako hlavní moderátor zpráv správně vyslovit jméno cizího politika, módního návrháře nebo umělce – to je ostuda. Že by zahraniční oddělení zpravodajské redakce nechtělo začátečnici pomoci?

K častým »přebreptům« však dochází i u českých jmen. Například ministryni zdravotnictví Filipiovou přejmenovala na Filipjovou. „No, jsou tam ještě drobné nedostatky,“ řekl nedávno na tiskové konferenci generální ředitel Novy Petr Dvořák, jenž si také všiml »chybiček« v jejím vyjadřování.

Míšu, která navíc mluví se silným moravským přízvukem (což se projevuje například spojováním slov), to však očividně netrápí tolik jako její šéfy. „Zatímco Rey si před vysíláním neustále opakuje text a pořád dokola si ho čte, Michaela si češe vlasy a nejdůležitější pro ni je, aby dobře vypadala,“ řekl nám člověk, který se pohybuje v její blízkosti.

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.