Aňa Geislerová: TĚŽKÁ NEURÓZA | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Aňa Geislerová: TĚŽKÁ NEURÓZA

Ruka Ani Geislerové připomínala obrazy Van Gogha, malíře, který si v návalu zoufalství uřízl ucho.
Ruka Ani Geislerové připomínala obrazy Van Gogha, malíře, který si v návalu zoufalství uřízl ucho.  (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Když tento týden Aňa Geislerová (32) se zpožděním dorazila na tiskovou konferenci k osmému udílení cen Magnesia Litera, vzbuzovalo její chování velké obavy.

Příště si uřízne ucho!

„Je jako větrný mlýn!“ komentoval její roztěkané a pološílené jednání jeden z přítomných. To, že s Aňou není něco v pořádku, dokazovala i její pravá ruka. Měla ji totiž pobodanou propisovačkou! Herečka se zřejmě potýká s těžkou neurózou. Její neklid a horečné žmoulání rukou působilo až děsivým dojmem. „Kdyby měla na klíně kočku, tak jI snad oškube zaživa, teď má jen rozbodanou ruku.

Ale co když si příště uřízne ucho?“ prohlásil jeden z hostů. Známá herečka Aňa Geislerová má přitom dobré rodinné zázemí. Už léta žije s divadelním režisérem Zdeňkem Janáčkem (32). Mají spolu syna Bruna Fidelia (4) a dceru Stellu (1,5).

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.