Missky o ženatém režisérovi Jiřím Adamcovi - Ona je jeho favoritka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Missky o ženatém režisérovi Jiřím Adamcovi - Ona je jeho favoritka!

Podle zákulisních informací chová Jiří Adamce velké sympatie k první vicemiss ČR Zuzaně Putnářové.
Podle zákulisních informací chová Jiří Adamce velké sympatie k první vicemiss ČR Zuzaně Putnářové. (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl)

PRAHA – Je mezi ředitelem Miss ČR Jiřím Adamcem (60) a první vicemiss ČR Zuzanou Putnářovou (22) něco víc? „Chová k ní velké sympatie, jeho náklonnost byla vždy větší než k ostatním holkám v soutěži,“ řekla deníku Aha! jedna z finalistek loňského ročníku Táňa Šedivá.

Je mezi ředitelem Miss ČR Jiřím Adamcem (60) a první vicemiss ČR Zuzanou Putnářovou (22) něco víc? „Chová k ní velké sympatie, jeho náklonnost byla vždy větší než k ostatním holkám v soutěži,“ řekla deníku Aha! jedna z finalistek loňského ročníku Táňa Šedivá. Díky této náklonnosti tak je prý velmi pravděpodobné, že Zuzana Putnářová pojede i na letošní ročník Miss World. Co všechno musela misska udělat, aby se zalíbila režisérovi Jiřímu Adamcovi?

Ne zcela náhodou chová Jiří Adamec velké sympatie k brunetě Putnářové. Ta je totiž stejný typ jako jeho žena Jana Adamcová (36), se kterou má dvě děti, Daniela (3) a Jasmine Annu (3 měsíce). „Celou dobu měl Putnářovou rád víc než ostatní holky, toho si nešlo nevšimnout,“ pokračuje ve vyprávění misska, která se bohužel neprobojovala do vítězné trojky. „Na devadesát devět procent si myslíme, že pojede ona. Teď, když tomu ještě navíc šéfuje pan Adamec, je jasné, koho si vybere,“ shodují se finalistky Miss ČR.

Větší náklonnosti mezi ředitelem soutěže krásy a Zuzanou Putnářovou si tudíž všimlo více lidí. Vzhledem k posunutí finálového večera na říjen není možné poslat na Miss World vítězku letošního ročníku. Pojede tedy kráska z loňského roku a holky mají jasno – bude to Adamcova favoritka Putnářová. A co na to Jiří Adamec? „Určitě to není má největší oblíbenkyně a taky vám mohu stoprocentně říct, že ona to nebude,“ snažil se vyvrátit veškeré spekulace.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.