EXKLUZIVNĚ Lucie Bílá: Tři dny divokého sexu... s Martinem Maxou!!! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

EXKLUZIVNĚ Lucie Bílá: Tři dny divokého sexu... s Martinem Maxou!!!

Stejně jako se právě teď daří naší nejslavnější zpěvačce Lucii Bílé (42) tajit svého nového milence, dokázala dlouho držet pod pokličkou svůj milostný románek s Martinem Maxou (47)!


Došlo k tomu v době, kdy se Lucie vzpamatovávala z nevydařeného manželství se Stanislavem Penkem a kdy nová láska (Václav Noid Bárta) nebyla na obzoru.

Martin Maxa tehdy byl na vrcholu slávy. Pro české publikum byl díky své urostlé postavě sexuálním symbolem.

Milostný románek Lucie Bílé s Martinem trval prý velice krátce. "Zamkli se v jejím pražském bytě a dva nebo tři dny prostě nevycházeli. Jenom si užívali," prozradil Aha! tajný zdroj, kterému se zpěvák se svým tajemstvím svěřil. "Bylo to prý vyčerpávající. Oba věděli, že vztah nemá budoucnost, a tak v něm nepokračovali."

Lucie Bílá k tomu odmítla cokoliv říct. Což se dalo očekávat. Právě teď na ni reportéři totiž pořádají skutečné hony a předhánějí se, kdo první odhalí totožnost jejího nového partnera.

Lucie Bílá to má prostě s muži těžké. Je to zřejmě daň za to, že dokáže kolem sebe tak okouzlujícím způsobem rozdávat lásku a radost.

"Na jednu stranu chce Lucie Bílá rebela - mladého, schopného, nápaditého, na druhou stranu velkou autoritu, která ji dokáže zkrotit. To je téměř nemožné," soudí o Lucce psychiatr Jan Cimický. "Možné je ale také to, že u Lucie dochází ve vztazích k přesycení. Tak moc partnera miluje, že nakonec k rozchodu nedochází kvůli nepřekonatelným rozdílům, ale kvůli vyčerpání stimulů," dodává psychiatr.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.