Rozvod Adamovské s Johnem: Má Adamovská pletky se ženáčem? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Rozvod Adamovské s Johnem: Má Adamovská pletky se ženáčem?

Radek a Zlata pro řadu lidí představovali ideální manželství. Je to opravdu minulost?
Radek a Zlata pro řadu lidí představovali ideální manželství. Je to opravdu minulost? (Aha! – Marek Pátek, Dalibor Puchta)

PRAHA – Zlato, pojď na to, ať to stojí za to! Bouře, kterou vyvolaly zprávy o rozvodu zdánlivě už přes dvacet let stabilního manželství herečky Zlaty Adamovské (49) a publicisty Radka Johna (54) nabírá na obrátkách. Zatímco John má tajit nemanželské dítě s bývalou kolegyní, Zlata už dávno jeho nevěry neřeší a žije si vlastním životem.


Je slavný, ale trošku, ehm, ženatý...

Podle drbů ze zákulisí má mít »Zlatina« ze seriálu Ordinace v růžové zahradě pletky s režisérem Viktorem Polesným (60)!

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteViktor Polesný je nejen režisér pokračovaní legendárního seriálu Nemocnice na kraji města – Nové osudy, ale i filmu podle novely Vladimíra Párala Milenci a vrazi. Jednou z jeho největších hvězd byla právě Zlata Adamovská. O tom, jak jsou si oba umělci blízcí svědčí i fakt, že Adamovská společně s Polesným už před lety založila filmovou společnost Victoria Film, jehož jsou jedinými společníky a každý vlastní polovinu. „Všem je to jasné, akorát se diví, že si jich média nevšimla už dříve. Je to tak okaté, že jen dávají za pravdu přísloví, že pod svícnem je největší tma,“ říkají o údajném mileneckém vztahu Adamovské a Polesného jejich kolegové. Jenže zatímco Zlata má podle všeho své domácí záležitosti uspořádané a s Radkem mají oddělené životy, Polesný je ženatý. Kliknutím zvětšeteJeho manželka Lenka je filmová střihačka. Adamovská a John jsou v současné době podle tvrzení jejich přátel na společné dovolené v Jihoafrické republice a od zveřejnění prvních zpráv o jejich rozvodu s médii nekomunikují. Telefon včera celý den nezvedal ani režisér Polesný.

Nevěra, rozvod?
Takhle to celé prasklo!

> 11. února 2009
Tak to by nikdo nečekal! Přestože svou manželskou krizi se snažili publicista Radek John (54) a herečka Zlata Adamovská (49) do poslední chvíle utajit, na povrch prosákla informace, že se slavný pár rozvádí! Podle všeho žádost o rozvod podala Adamovská! Jejich manželství, které trvalo dvacet let, nebylo nikdy jednoduché, ale vždycky všechny problémy nakonec překonali. Největší krizi měli v době, kdy se provalila nevěra Radka Johna s kolegyní z Novy.

> 12. února 2009
Možná rozvod Johna s Adamovskou nešokoval jen širokou veřejnost, ale dokonce i jejich děti – syna Petra (14) a dceru Báru (22). Ti prý o rozvodu vůbec nevěděli! „Četl jsem to a slyšel o tom ve škole. Doma se o tom naši nebavili. Myslím, doufám, že je to kec,“ svěřil se Pěťa smutně deníku Aha! Že se jedná o hrozné nedorozumění, věří i Johnův dlouholetý kolega z pořadu Na vlastní oči a kamarád Pepa Klíma. „Podle toho, co vím, tak jsou spolu na dovolené v Africe. Tam se přece lidé nejezdí rozvádět,“ prohlásil. Jenže v širším okolí si údajně o záletech Johna a Adamovské cvrlikají už i vrabci na střeše. „Rozhodně to není tak, že by se jednalo o nevěru jedním směrem. Je fascinující, čeho všeho si ještě média nevšimla,“ komentoval rozvod slavného páru kolega Adamovské ze seriálu Ordinace v růžové zahradě.

> Dělení majetku?
A zdá se, že rozvod získává konkrétní podobu! Ještě minulý týden byla jejich vila v Dejvicích společným majetkem, jenže pak došlo k pohybu v katastru nemovitostí. Svůj vlastnický podíl na vile převedl Radek John na svoji ženu Zlatu. Jeden z nejstabilnějších párů českého showbyznysu zřejmě začal s dělením společného majetku! Vila v Dejvicích není ale zdaleka jediným majetkem manželů. Společně ještě vlastní byt v Praze Bubenči a chatu v Senohrabech. Na Radka je pak napsaná vinice a sklípek v Mikulově na Moravě.

> 13. února 2009
Zatímco Adamavská a John se obrnili mlčením a ignorují veškeré žádosti o vyjádření k médii přetřásanému rozvodu, pro jejich kolegy z televize Nova to zase takové překvapení není. „Radek se občas někde zapomene s nějakou dámou, ale Zlata už to dávno neřeší. Má vlastní život. Překousla i to, že se Radkovi povedlo nemanželské dítě,“ tvrdil zdroj z televize Nova. K Johnově první veřejné přiznané nevěře došlo už před lety s jednou z bývalých moderátorek televize Nova, opravdový majstrštyk se mu ale údajně povedl tím, že prý dokázal řadu let tajit své nemanželské dítě. Dáma, s níž dítě údajně má, už obrazovku opustila a je šťastně vdaná, proto se Aha! rozhodlo její jméno nezveřejnit.

Co řekla Adamovská o nevěře?

> „Já se nevracím. Co skončilo, skončilo a ve vztazích to platí taky. Odpouštět umím, ale nezapomínám.“
> „Možná by nebylo špatné, kdyby se stavěly byty v podobě dvou garsonek propojených dveřmi. Občas by se dveře otevřely a vznikl by krásný dvoupokojový byt. Jinak by zůstávaly zavřené pro klid a soukromí jejich obyvatel. Nejde přitom o samotu. Jde spíš o to, rozhodovat o svém životě bez ohledu na názor ostatních.“
> „Při nevěře je nejlepší držet se zásady: zatloukat, zatloukat a zatloukat.“

Perličky ze slavného manželství

> Zlata Adamovská se s Johnem seznámila, když jí bylo 23 let. Její kamarádka – produkční ho naložila do auta po natáčení a láska byla na světě...
> Adamovská i John už jsou jednou rozvedeni. Prvním manželem Adamovské byl hudebník Vadim Petrov (50). „Imponovala mi jeho sebedůvěra,“ přiznala Zlata. Hlavním důvodem nešťastného konce jejího prvního manželství byla podle ní především Vadimova nespolehlivost. Také John se musel kvůli Zlatě vyvázat z prvního manželství. John a Adamovská ale k oltáři moc nespěchali. Brali se, když Zlata byla v pátém měsíci těhotenství s dcerou Bárou!
> Informace o tom, že mezi herečkou a jejím manželem to skřípe, Adamovská poprvé nepřímo přiznala v rozhovoru už před dvěma roky. „Nemyslím, že Radek je ideál, ale už jsem řekla, že kdybych měla čekat na ideál, prosedím celý život v čekárně. Berete si skoro cizího člověka a záleží na tom, jestli vlastností, kvůli kterým s ním chcete být, je víc než těch, které vám vadí,“ prohlásila tehdy herečka.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.