Proč Adamovská práskla dveřmi? Tají John nemanželské dítě? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Proč Adamovská práskla dveřmi? Tají John nemanželské dítě?

Radek John a Zlata Adamovská
Radek John a Zlata Adamovská (Aha! – Martin Pekárek, Marek Pátek)

PRAHA – Zatímco Zlata Adamovská (49) a Radek John (54) se obrnili mlčením a ignorují veškeré žádosti o vyjádření k jejich přetřásanému rozvodu, který šokoval i jejich děti Petra (14) a Báru (22), pro jejich kolegy z televize Nova to taková bomba není. Vědí na oba totiž mnohem větší pikantnosti.

Zatímco Zlata Adamovská (49) a Radek John (54) se obrnili mlčením a ignorují veškeré žádosti o vyjádření k jejich přetřásanému rozvodu, který šokoval i jejich děti Petra (14) a Báru (22), pro jejich kolegy z televize Nova to taková bomba není. Vědí na oba totiž mnohem větší pikantnosti.

„Radek se občas někde zapomene s nějakou dámou, ale Zlata už to dávno neřeší. Má vlastní život. Překousla i to, že se Radkovi povedlo nemanželské dítě,“ tvrdí zdroj deníku Aha! z televize Nova. Je to pravda? A kdo má být maminkou Johnova údajného levobočka?

K Johnově první veřejně přiznané nevěře došlo už před lety s jednou z bývalých moderátorek televize Nova, opravdový majstrštyk se mu ale údajně povedl tím, že prý dokázal řadu let tajit své nemanželské dítě. Dáma, s níž prý dítě má, už obrazovku opustila a je šťastně vdaná, proto se deník Aha! rozhodl její jméno nezveřejňovat. Navíc tuto zprávu poskytly deníku Aha! sice dva zdroje, nicméně bez vyjádření Radka Johna a údajné matky jeho levobočka, které se nám nepodařilo získat, musíme tuto informaci považovat pouze za spekulaci.

„Já se nevracím. Co skončilo, skončilo a ve vztazích to platí taky. Odpouštět umím, ale nezapomínám,“ řekla Zlata před rokem v jednom z rozhovorů s tím, že má svou ideální představu o manželství.

„Možná by nebylo špatné, kdyby se stavěly byty v podobě dvou garsonek propojených dveřmi. Občas by se dveře otevřely a vznikl by krásný dvoupokojový byt. Jinak by zůstávaly zavřené pro klid a soukromí jejich obyvatel. Nejde přitom o samotu. Jde spíš o to, rozhodovat o svém životě bez ohledu na názor ostatních,“ dodala, čímž de facto potvrdila, že si opravdu ve svém životě jede po svém. A Adamovská dojela skutečně daleko. Stala se nejpopulárnější ženou TV Nova a úspěšně podniká. A Radek? Tomu jako by řidičák už sebrali. Možná kvůli častému ochutnávání jeho milovaného vína...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.