Sporťák Poulíček: Má novou ženskou! Na splátky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Sporťák Poulíček: Má novou ženskou! Na splátky

Pavel Poulíček a jeho nová láska Petra vrkali jako dvě hrdličky.
Pavel Poulíček a jeho nová láska Petra vrkali jako dvě hrdličky. (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl)

PRAHA – Sporťák Pavel Poulíček (32) má konečně ženskou! Dlouhou dobu se »novácký« moderátor objevoval na všech společenských akcích sám – v neděli večer na vyhlášení cen Anno 2008 světu konečně ukázal nový objev. „To je Petra, známe se už rok a půl,“ svěřil se exkluzivně Aha! Poulíček.


Noví milenci a milenky na Anno 2008

I Kateřina Brožová (40) zvolila zajímavý dopro- vod – jako garde jí posloužil bývalý milenec Venduly Svobodové (36) Peter Poledňák (45), Kliknutím zvětšetekterý dříve pracoval i pro nadaci Kapka naděje. Kliknutím zvětšete„Ne, to není můj přítel, ale jen doprovod,“ popřela milenecký vztah Brožová.

A zatímco Kateřina vyvracela jakýkoliv bližší vztah než pracovní, Poledňák si povzdechl, že tomu není jinak. „Ano, náš vztah je čistě pracovní, má agentura připravuje pro Kateřinu turné. Jestli je mezi námi něco víc? Bohužel ne,“ povzdechl si Poledňák. Při loučení to však vypadalo, že se o něco víc pokusil – polibkem, který vtiskl Brožové na tvář.

Kliknutím zvětšeteZcela otevřeně se k nové lásce přiznal sporťák Pavel Poulíček, jehož exmanželka Martina je těhotná s hudebníkem Richardem Krajčem. „Ano, dnes jsme spolu poprvé oficiálně vyrazili do společnosti,“ svěřil se moderátor, který tentokrát nelovil v divokých vodách modelek a missek. „Ne, tohle už mám za sebou, Petra pracuje v leasingové společnosti, kde se kupují auta na splátky, a se showbyznysem nemá nic společného,“ prozradil Poulíček, který už s novou láskou i bydlí. Na svatbu ale zatím nepomýšlí. „Můžete se podívat, na ruce není žádný zásnubák,“ smála se nová Poulíčkova přítelkyně, která se od Pavla nehnula na krok.

Kliknutím zvětšeteNového muže už zřejmě přestala skrývat i Michaela Dolinová (43) a poprvé vyrazila do společnosti s blízkým přítelem Mirka Topolánka Janem Sváčkem, právníkem a soudcem. O jejich vztahu jako první informoval ještě před rozvodem Dolinové deník Aha!, v té době však ještě Dolinová vztah se Sváčkem popírala.

Bez přítele fotbalisty Tomáše Ujfalušiho se musela obejít Michaela Ochotská. Přesto však po jejím boku usedl muž. „Tohle je bratr Tomáše Radim. Teď právě nám ale Tomáš poslal SMS, že vyhrál 3:2,“ řekla Aha! Ochotská, která se na předních příčkách ankety Anno 2008 neumístila. Důvod k oslavě však měla, v ranních hodinách za ní přiletěl její fotbalista, což pro ni v danou chvíli bylo víc než nějaká soška.

Karel Voříšek, který se v mužské kategorii postavil na stříbrnou příčku, se zdržoval po boku kolegyně Markéty Fialové. Kliknutím zvětšeteV děkovné řeči však jeho pozdravy mířily na Žižkov za rodinou. Měl snad na mysli přítele, se kterým žije v jednom žižkovském bytě?

Žádné novinky neproběhly u Martina Stropnického, kterého doprovázela manželka Veronika Žilková, ani u Petra Rychlého, jehož žena zářila v červené róbě. Suchoš s Geňou vyvedli do společnosti nejen ženy, ale i děti. Sám bez ženy se musel obejít velký důvěrník a expřítel Kateřiny Brožové Peter Kovarčík. Nenašel ženu, tak si jako doprovod zvolil muže.

Anno 2008

Žena
1. Zlata Adamovská
2. Hana Maciuchová
3. Lucie Borhyová

Muž
1. Martin Dejdar
2. Karel Voříšek
3. Reynolds Koranteng

Pořad
1. Ordinace v růžové zahradě 2
2. Ulice
3. Comeback

Film
Nestyda

Speciální cena
Na vlastní oči

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.