Ochotská se raduje - Borhyová ji nevyšoupne! Ředitel Novy se o to postará | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ochotská se raduje - Borhyová ji nevyšoupne! Ředitel Novy se o to postará

Ochotská se zatím nemusí bát, že by musela zase brzy v prádle na molo. V televizi Nova ji chtějí.
Ochotská se zatím nemusí bát, že by musela zase brzy v prádle na molo. V televizi Nova ji chtějí. (Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek)

PRAHA – Michaela Ochotská (23) už má Novu jistou! Až se vrátí Lucie Borhyová (30), Míšu rozhodně nečeká vyhazov. Stojí za ní sám velký šéf – generální ředitel Petr Dvořák.

Michaela Ochotská (23) už má Novu jistou! Až se vrátí Lucie Borhyová (30), Míšu rozhodně nečeká vyhazov. Stojí za ní sám velký šéf – generální ředitel Petr Dvořák. „Jsme si vědomi toho, jak dobrou práci odvádí. Rozhodně nepočítáme s tím, že by po nástupu Lucie opustila Novu,“ řekl Aha! Dvořák, který ve středu v hotelu Mandarin pozvedl skleničku, aby si společně s pozvanými hosty přiťukl a oslavil patnáct let televize Nova.

Přízeň diváků a obliba Ochotské na Nově je tak velká, že Míše rozhodně nehrozí, že by po nástupu Lucie Borhyové komerční televizi opustila. „Ne, to nemáme v plánu. Už dříve jsme uvažovali o další moderátorské dvojici. Ještě přesně nevím, jestli budeme hledat k Michaele někoho nového, a nebo dojde k nějakým výměnám, rozhodně však naši televizi neopustí,“ chválil Ochotskou Dvořák s tím, že Borhyovou zastoupila naprosto skvěle. „O nástupu Lucky zpět na Novu zatím jednáme. Kdy přijde přímo do zpráv, to se taky ještě neví,“ dodal Dvořák.

V rukávu měl ale i špatné zprávy. Teenageři se v první polovině roku nedočkají tolik očekávané hudební stanice MTV. „Ne, takhle brzy to nevyjde, není to zatím v takové fázi, abychom to mohli rozjet,“ nezapíral Dvořák. A bohužel v téměř žádném vyvíjecím stadiu není ani seriál Policie Modrava. „Pojedou jen seriály Dokonalý svět, jehož první díly se už točí, a Expozitura. Vlastní tvorba je dosti nákladná a my musíme vědět, že se nám ty peníze někde vrátí,“ vysvětloval šéf Novy.

Dívat se chtějí i děti! Comeback pojede od osmi!

Sitcom Comeback se šíleným Ozzákem si získal diváky, a dokonce i děti. A právě kvůli nim se tento pořad od 4. března přesouvá do hlavního vysílacího času. „Víme, že o Comeback je zájem převážně u mladých puberťáků. Proto jsme ho přesunuli do prime time, půl desáté večer bylo přece jen trochu pozdě,“ řekl šéf Novy Petr Dvořák.

A ohlásil i další změnu. Seriál Ulice sice nemění čas vysílání, každý všední den však budou moci diváci vidět novou postavu, dědu Borise Nekonečného, kterou dostal herec Lubomír Lipský.

Výměna manželek: Ženy pošlou do Paraguaye

Zcela unikátní zahraniční výměnou se pochlubí čtvrtá řada reality show Výměna manželek, kterou začne Nova vysílat 1. března. Jedenáct tisíc kilometrů totiž bude dělit dvě ženy, které si vymění rodiny. „Ano, naše zatím nejexotičtější výměna se nám podařila s Paraguayí,“ chlubí se režisérka Jana Rezková. A není to jediná zahraniční cesta – jedna z maminek navštíví řecký ostrov Rhodos.

6.2.2009

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.