Pavel Bobek: Moje holka, to je koumák | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Pavel Bobek: Moje holka, to je koumák

Klára (27) s otcem
Klára (27) s otcem (: Jan HRUŠKA, Dalibor PUCHTA)

Karel Gott a Pavel Bobek patří mezi naše pěvecké legendy. Jeden z nich, Pavel Bobek (68), nedávno pokřtil své CD Čtyřicet hitů od A do Z. Ten druhý, Karel Gott (66), byl v roli kmotra. Při příchodu oslavence to v malebné kavárně Divadla Bez zábradlí zašumělo.

Zpěváka doprovázela pohledná zrzka, takže okamžitě došlo ke spekulacím, zda se nejedná o jeho milenku.

Štíhlá, okatá, zrzavá dívka však všem přítomným vyrazila dech. Jmenuje se totiž Klára Bobková (27) a je dcerou Pavla Bobka. S novináři se jí moc komunikovat nechtělo, přestože má vystudovanou žurnalistiku, a fotografům také moc pózovat nechtěla. Měla totiž zcela jiné starosti. Vybil se jí mobil, takže okamžitě začala shánět místo, kde by zjednala nápravu. Nakonec si vybrala zásuvku v rohu kavárny a každou chvíli odbíhala, psala SMS a telefonovala. Chvílemi to vypadalo, že má ve svém mobilu malou telefonní ústřednu.

V průběhu akce pánové Bobek a Gott vzpomínali na staré časy a Mistr se přiznal, že jej mrzí, že si spolu nikdy nezazpívali. Na to Pavel Bobek odpověděl: „Nikdy, kamaráde, není pozdě.

“Po skončení oficiální části se přítomní pustili do připraveného občerstvení, a i když se jednalo jen o chlebíčky a dortíky, chutnalo jim znamenitě.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.