Petr Kratochvíl s rodinou - TĚŽKÁ AUTONEHODA! Vezl manželku a dvě děti: roční Julinku a šestiletého Péťu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Petr Kratochvíl s rodinou - TĚŽKÁ AUTONEHODA! Vezl manželku a dvě děti: roční Julinku a šestiletého Péťu

Petr Kratochvíl
Petr Kratochvíl (Aha! – Marek Pátek, Mária Rušínová, David Kundrát, ara)

KOSTELEC NAD ČERNÝMI LESY – Bývalý partner a společník zpěvačky Lucie Bílé v Divadle Ta Fantastika (42) Petr Kratochvíl (58) měl včera těžkou bouračku. S manželkou Pavlínou Baburkovou (35) a dětmi Julinkou (1) a Péťou (6) dostal ve svém luxusním opancéřovaném vozu Hummer smyk, sjel ze silnice a vletěl do příkopu. A důvod?

Bývalý partner a společník zpěvačky Lucie Bílé v Divadle Ta Fantastika (42) Petr Kratochvíl (58) měl včera těžkou bouračku. S manželkou Pavlínou Baburkovou (35) a dětmi Julinkou (1) a Péťou (6) dostal ve svém luxusním opancéřovaném vozu Hummer smyk, sjel ze silnice a vletěl do příkopu. A důvod? Do cesty mu prý vběhl zajíc...

„Chtěl jsem se vyhnout, dostal jsem smyk, auto vlítlo do rigolu a zůstalo tam viset. To auto jsem koupil kvůli bezpečnosti! Místo toho jsem poničil vlastní děti a ženu. Mám na sebe vztek,“ řekl Kratochvíl serveru blesk.cz.

Všichni skončili v nemocnici, Pavlína navíc s poraněnou hlavou, ale už večer se v oknech jejich jevanské vily svítilo a před ní stála auta.

Strach o bývalého partnera a otce svého syna Filipa měla také zpěvačka Lucie Bílá, kterou Kratochvíl o své nehodě neprodleně informoval. „Vím, že je v pořádku, a to je pro mě důležité,“ napsala deníku Aha! zpěvačka, která se jen těžko soustředila na večerní představení Němcová v divadle Ta Fantastika. „Mám představení. Jen jsem dostala zprávu, že se nemusím bát. Víc opravdu nevím,“ dodala Bílá vystrašeně.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.