Krampolová má nový obličej! Na Jirku čeká doma zajíček | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Krampolová má nový obličej! Na Jirku čeká doma zajíček

Druhý den po plastických operacích pustili Hanku domů.
Druhý den po plastických operacích pustili Hanku domů. (Aha! – Jaroslav Benda)

PRAHA – Herec Jiří Krampol (70) může být spokojený. Jeho žena Hanka (47) omládla během dvou hodin zhruba o patnáct let. Rozhodla se totiž k zásadnímu kroku a navštívila plastickou chirurgii.

V pražském Medicomu VIP podstoupila kompletní rekonstrukci obličeje a k tomu ještě liposukci břicha a boků. A co dělal ve chvílích, kdy Hanku zkrášlovali, její manžel? Cpal se kaviárem!

„Jirka chce mít doma zajíce, tak doufám, že mě pozná,“ řekla nám těsně před operací Hanka, která podstoupila odstranění převislých horních víček, vrásek, podbradku, úpravu partií krku a vypnutí kůže na čele a tvářích. Když ji potom manžel Jirka po operaci poprvé uviděl, zareagoval při pohledu na její opuchlý obličej nečekaně: „Jéé, Haničko, tobě to ale sluší!“

Operace se ujal primář Vlastimil Víšek a se stavem pacientky byl při prvním převazu evidentně spokojený. „Rány se hojí dobře, vše probíhá bez komplikací,“ sdělil deníku Aha!

A co změně Hančina obličeje říká manžel Jirka nyní? „To hlavní teprve přijde, doufám, že za tři neděle budu mít doma skutečně zajíce. A jestli ne, tak si ho dám na smetaně,“ reagoval s typickým úsměvem.

Exkluzivní fotoreportáž z celé operace Hanky Krampolové přinese Nedělní Aha!

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.