Jan Saudek (73): Sex vyžaduje několikrát denně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jan Saudek (73): Sex vyžaduje několikrát denně!

Popis: S partnerem o 45 let starším čeká Pavlína Hodková už druhé dítě.
Popis: S partnerem o 45 let starším čeká Pavlína Hodková už druhé dítě.

Podle slov Pavlíny Hodkové je slavný fotograf i ve svém věku něco jako chodící spermobanka! Své pětatřicetileté kamarádce třeba nabídl, že ji oplodní. Ona nabídku přijala, a další miminko se Saudkovými geny už je na světě.


"Sexuální apetit má opravdu veliký!" prohlašuje partnerka slavného a vyýstředního fotografa Jana Saudka Pavlína Hodková (28) v rozhovoru pro deník MF Dnes. "Někdy chce sex i několikrát za den. Jana ženské vůně nabíjejí."

"Ta dáma ho poprosila, že už jí je pětatřicet a že by chtěla Janovo dítě. Myslím, že ošolíchala jeho mužské ego; a ono to vyšlo. On tvrdí, že na druhé setkání" popisuje v deníku MF Dnes celou historii Pavlína. "Už dřív mi povídal, že jí nabízel dítě, ještě než jsem se objevila. Tenkrát ho odmítla. O jejím těhotenství jsem se dozvěděla bohužel z e-mailu. Vyřizovala jsem mu nějakou korespondenci, stál za mnou a já mu četla její dopis. Musím říct, že bych dala přednost nějaké snesitelnější formě sdělení než ty řádky číst..... Začala jsem bulet jako želva. Byla jsem v nějakém čtvrtém nebo pátém měsíci, takže zapracovaly i hormony."

"Malý Jindříšek za nic pochopitelně nemůže, ale po mně zas nemůže nikdo chtít, abych se přátelila s jeho maminkou, protože já být na jejím místě, neudělala bych to." pokračuje těžce zkoušená partnerka Jana Saudka. "Na začátku říkala, že od něj nebude nic chtít a že o ní už neuslyší. A najednou soudně žádá o alimenty. Jan je jeden z mála mužů, kteří cítí povinnost se o své děti postarat, ale tu povinnost nechce mít určenou soudem."

Rada babky kořenářky: Chcete být bujný jako Jan Saudek? Vývar z kotvičníku zemního, který obsahuje přirodní testosteron, vás vrátí do hry!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.