Miss ČR Zuzana Jandová - Maká ve fitku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Miss ČR Zuzana Jandová - Maká ve fitku!

Jelikož je v bazénu nejstudenější voda, máčí si v něm jen nohy.
Jelikož je v bazénu nejstudenější voda, máčí si v něm jen nohy. (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Nejdéle kralující Miss ČR Zuzana Jandová (21) jde do sebe. Po vánočních hodech se totiž rozhodla, že shodí přibývající kila.

Nejdéle kralující Miss ČR Zuzana Jandová (21) jde do sebe. Po vánočních hodech se totiž rozhodla, že shodí přibývající kila.

„Razantně zhubnout nepotřebuji, jen chci zpevnit určité partie,“ svěřila se deníku Aha! modelka, která si posilování ve fitku náramně užívá. „Většinou začínám v cardio zóně, pak mě do posilovny doprovází osobní trenér, který vede můj trénink, a dokonce najde i svaly, o kterých jsem neměla ani tušení, že je mám,“ směje se mladá misska, kterou jsme zastihli v klubu Holmes Place v Karlíně. „Miluji jógu, a proto jsem se rozhodla, že budu docházet na studiové hodiny. Ale nejvíce si užívám wellness centrum a hlavně saunu, která má devadesát stupňů. Tady většinou končím, protože do studené vody se mi už moc nechce. Po sauně si ale ráda zajdu na masáže nebo na celkovou kosmetiku. Z klubu pak odcházím jako znovuzrozená,“ dodává s nadsázkou Jandová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.