Lucie Koňaříková: Sexy prsa i po porodu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Lucie Koňaříková: Sexy prsa i po porodu!

Lucie Koňaříková (vpravo) i po kojení vypadá úžasně. A stejně je na tom i Gábina Partyšová-Koktová.
Lucie Koňaříková (vpravo) i po kojení vypadá úžasně. A stejně je na tom i Gábina Partyšová-Koktová.

PRAHA – Jako by se všechny slavné matky domluvily, že si na chvíli odpočinou od svých dětí, a koncem týdne se proto sešly na první módní přehlídce světově uznávaného módního návrháře Galliana v Čechách. Gábina Partyšová (30), Lucie Koňaříková (30), Aňa Geislerová (32), Tonya Graves (39) – všechny kojící mámy si prostě udělaly hezký večer.


Kojící matky si vyrazily na Galliana

PRAHA – Jako by se všechny slavné matky domluvily, že si na chvíli odpočinou od svých dětí, a koncem týdne se proto sešly na první módní přehlídce světově uznávané- ho módního návrháře Galliana v Čechách. Gábina Partyšová (30), Lucie Koňaříková (30), Aňa Geislerová (32), Tonya Graves (39) – všechny kojící mámy si prostě udělaly hezký večer. A děti svěřily do péče tatínků.

„Už jsem na své původní váze,“ chlubila se Lucie Koňaříková, která má desetiměsíční dceru Lily. Své tělo vměstnala do upnutého topu, který tak dal vyniknout i jejímu poprsí, jež kojením rozhodně nijak neutrpělo. Gábina Partyšová svého Kristiánka také nechala v péči tatínka, do restaurace Kampa Fish však spíše než relaxovat přišla pracovat. Tentokrát nestála ani na molu, ani se neujala moderování, ale s mikrofonem obíhala hosty.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteMezi pozvanými nechyběla ani černošská zpěvačka Tonya Graves, která jako jediná z mamin dorazila i se svým mužem. Jejich dvě děti se pro jeden večer musely obejít bez maminky a tatínka. Jen na skok se zde mihla Aňa Geislerová, kterou také nedoprovázel manžel, nýbrž herečka Martha Issová. Modely módního návrháře Galliana je ale zřejmě moc nezaujaly, protože po několika minutách odešly.

Kdo čekal velké honosné róby, mohl odcházet z přehlídky lehce zklamaný. Choreograf a stylista Dušan Chrástek spíše vsadil na běžnou konfekci, modelky však nepostrádaly typické výrazné gallianovské líčení a úprava vlasů také odpovídala stylu britského návrháře, který se narodil na Gibraltaru.


Autor: EVA KREMSEROVÁ
Foto Aha! – Martin Hykl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.