Jitka Ježková: Dítěti se nechce ven! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Jitka Ježková: Dítěti se nechce ven!

Jitka Ježková dorazila na premiéru ještě těhotná i s manželem. Jeho jméno však stále tají.
Jitka Ježková dorazila na premiéru ještě těhotná i s manželem. Jeho jméno však stále tají. (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Herečka Jitka Ježková (31) se objevila na premiéře nového filmu Ocas ještěrky k překvapení všech ještě s velkým bříškem. „Termín jsme měli 19. ledna, ale prostě se jí nechce, tak uvidíme,“ smála se Jitka, která už netrpělivě očekává svoji dceru.

Herečka Jitka Ježková (31) se objevila na premiéře nového filmu Ocas ještěrky k překvapení všech ještě s velkým bříškem. „Termín jsme měli 19. ledna, ale prostě se jí nechce, tak uvidíme,“ smála se Jitka, která už netrpělivě očekává svoji dceru.

Ve společnosti se objevil po dlouhé době i Václav Hudeček s manželkou Evou. Jediné, co mu prý zkazilo dojem ze skvělého filmu, bylo velké množství lidí v sále. Podle jeho slov to ale stálo za to. Mezi hosty nemohl chybět ani Karel Zima, jež se »vyšvihl« z reklamy na Staropramen na filmovou roli Archanděla Gabriela, a také David Švehlík, představitel hlavní filmové role. V jejím rámci se ve filmu dokonce svlékne...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.