Dětská oslava narozenin Daníka Adamce: Charlottka Gottová gratulovala pusou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dětská oslava narozenin Daníka Adamce: Charlottka Gottová gratulovala pusou!

Daniel Adamec si užíval při gratulaci přízně malé Charlotte Elly Gottové, která mu dala nejen dárek, ale především velkou pusu.
Daniel Adamec si užíval při gratulaci přízně malé Charlotte Elly Gottové, která mu dala nejen dárek, ale především velkou pusu.

PRAHA – Syn sporťačky televize Nova Jany Adamcové (36) a režiséra Jiřího Adamce (60) Daniel slavil třetí narozeniny! A hosty své narozeninové párty ve Človíčkově na Zličíně si vybral opravdu pečlivě.


Nesměly chybět Charlotte Ella (2) a Nella Sofie Gottovy, syn Nicol Lenertové Jaroušek Kalát nebo Štěpánka a Tadeáš Tunovi. Charlottka Gottová je totiž Daníkova největší kamarádka a pusa, kterou od ní dostal, nebrala konce!

„Skoro jsem se nestihla ani namalovat, zrovna když jsme se chystali vyrazit, Daniel chtěl kakat a Jasmínka se poblinkala,“ líčila zákon schválnosti lehce nachlazená maminka oslavence Daniela Adamce Jana. Všichni ale přišli nakonec, byť s malým zpožděním, ve skvělé náladě, a tak mohla oslava začít.

Kliknutím zvětšeteMezi dárky, které Daniel dostal, suverénně kralovaly mašinky Tomáš, ty totiž patří k jeho nejoblíbenějším. „Maminky, které jsou tu s dětmi mi, volaly, co by Daníka nejvíc potěšilo, takže tu má spoustu svých milovaných mašinek,“ smála se sympatická Jana. „Kliknutím zvětšeteA doma na něj čekají také mašinky, knížka a nějaká další drobnost. Ale doma to oslavíme až koncem týdne,“ uzavřela maminka oslavence.

Ze všeho nejvíc Daniela zjevně potěšila gratulace Charlotte Elly Gottové. Kliknutím zvětšeteKdyž mu totiž dávala pusu na tvář i přes protesty maminky Ivany kvůli lehkému Charlottinu nachlazení, malý oslavenec byl moc potěšen.

Gratuloval i Jaroušek Kalát, syn Nicol Lenertové. Kliknutím zvětšeteTen už se těší na malého sourozence, bratříčka. „Čekám kluka a vybrali jsme mu jméno Dominic,“ prozradila nám Nicol. „Už o tom s Jarouškem mluvíme a na bratříčka se moc těší,“ dodala bývalá moderátorská hvězda »nováckých« Televizních novin.


Autor: Lucie Čevelová
Foto Aha! – David Kundrát

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.