Valérie Zawadská: Moravec sešel z očí i z mysli | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Valérie Zawadská: Moravec sešel z očí i z mysli

Kvůli velkému množství darů, mezi kterými se objevovaly především lahve s alkoholem, si neměl Moravec skoro kam sednout.
Kvůli velkému množství darů, mezi kterými se objevovaly především lahve s alkoholem, si neměl Moravec skoro kam sednout. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – „Sejde z očí, sejde z mysli. A to se stalo v případě Miroslava Moravce. Mladí už dnes nevědí, kdo je slavný dabér a herec Miroslav Moravec,“ nechala se slyšet Valérie Zawadská, která uspořádala spolu s Jiřím Zbořilem svému kolegovi Miroslavu Moravcovi narozeninové setkání v kině MAT.

„Sejde z očí, sejde z mysli. A to se stalo v případě Miroslava Moravce. Mladí už dnes nevědí, kdo je slavný dabér a herec Miroslav Moravec,“ nechala se slyšet Valérie Zawadská, která uspořádala spolu s Jiřím Zbořilem svému kolegovi Miroslavu Moravcovi narozeninové setkání v kině MAT.

Jeden z našich nejlepších dabérů se totiž v těchto dnech dožil neuvěřitelné sedmdesátky. Podle svých slov se ale cítí stále skvěle a po následcích červencového kolapsu už není ani památky.

Miroslavu Moravcovi přišly popřát také osobnosti jako Zlata Adamovská, Milena Steinmasslová, Petr Štěpánek, Vlastimil Harapes, Gabriela Vránová a další.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.