Ali Amiri daroval krev | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ali Amiri daroval krev

Ali Amiri se tvářil, že trpí při odběru krve jako zvíře. Nakonec ale přiznal, že darování krve vůbec nebolí.
Ali Amiri se tvářil, že trpí při odběru krve jako zvíře. Nakonec ale přiznal, že darování krve vůbec nebolí. (Aha! – David Novotný.)

PRAHA – Zpěváka a finalistu první řady Česko hledá SuperStar Aliho Amiriho (26) jsme zastihli ve Všeobecné fakultní nemocnici na Karlově náměstí, přestože je zdravý jako rybička.

„Daruji tady krev, protože jsme spolu s Evou Čerešňákovou (22) tvářemi charitativního projektu darování krve zdarma,“ objasnil sám Amiri. „Ten můj výraz, to je jenom taková legrace, jinak to samozřejmě nebolí. Jen je nutné podstoupit řadu vyšetření zde na místě, aby si byli jistí, že je všechno v pořádku,“ dodal zpěvák. „Já jsem bohužel krev dát nemohla, protože jsem ji darovala už před několika týdny a pravidla pro darování jsou striktní,“ povzdechla si Eva Čerešňáková, která alespoň utěšovala své kolegyně Editu Hortovou, Dominiku Sedláčkovou a další.

18.12.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.