Dražba kalendáře Renaty Langmannové - Modelky ukázaly zadečky! Propadák roku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dražba kalendáře Renaty Langmannové - Modelky ukázaly zadečky! Propadák roku!

Renata Langmannová měla větší úspěch živě na molu než v kalendáři.
Renata Langmannová měla větší úspěch živě na molu než v kalendáři. (Aha! – David Kundrát)

PRAHA – Ostuda! Misska Langmannová (20) je na prodej téměř zadarmo! K takovému závěru došli všichni, kdo byli na křtu a dražbě jejího sexy kalendáře v pražském Sacre Coeur. Oproti svým kolegyním, které vydražily za »balík« obraz a zvlášť i kalendář, vydražila Langmannová jen obraz za pouhých 40 tisíc korun a kalendář, jehož kmotrem byl Michal David, přidala zadarmo.

Ostuda! Misska Langmannová (20) je na prodej téměř zadarmo! K takovému závěru došli všichni, kdo byli na křtu a dražbě jejího sexy kalendáře v pražském Sacre Coeur. Oproti svým kolegyním, které vydražily za »balík« obraz a zvlášť i kalendář, vydražila Langmannová jen obraz za pouhých 40 tisíc korun a kalendář, jehož kmotrem byl Michal David, přidala zadarmo.

„Vždyť Faltýnové (30) kalendář a obraz s fotkou se prodaly za 360 tisíc korun,“ nechala se slyšet jedna z návštěvnic dražby. Za méně už se vydražila jen jediná fotka z kalendáře Simony Krainové (35). Ta byla za pouhých 38 tisíc korun. Ostatní kolegyně ale vydělaly za své sexy kalendáře o mnoho víc! A sumy se šplhaly až do statisíců. Na módní přehlídce Look magazínu, která byla součástí velkolepé párty, se na předváděcím molu objevila i Petra Faltýnová, která nedávno zkolabovala s podezřením na zánět mozkových blan. „Jsem v pořádku, byla to jen nějaká fáma,“ ujistila kráska všechny okolo, že už je naprosto v pořádku. Sexy spodní prádlo předvedla i misska Zuzana Jandová – ukázala, že se z ní na Miss World stala opravdová profesionálka a místo tradičně vysmátého obličeje nasadila konečně výraz světových modelek. Jediné, co na Zuzaně nebylo světové, byla celulitida, která se jí objevila na zadečku. Zkrátka – nikdo není dokonalý.

18.12.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.