Seriál Velmi křehké vztahy - Natáčení v ohrožení! Herečka Koblížková uvězněna v Thajsku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Seriál Velmi křehké vztahy - Natáčení v ohrožení! Herečka Koblížková uvězněna v Thajsku!

Fotografie
Fotografie (internal)

PRAHA – Herečka Silvie Koblížková (23), představitelka Kristýny Liškové v »primáckém« seriálu Velmi křehké vztahy, ohrozila další natáčení kultovního seriálu. Nikoliv ale vlastní vinou.

Herečka Silvie Koblížková (23), představitelka Kristýny Liškové v »primáckém« seriálu Velmi křehké vztahy, ohrozila další natáčení kultovního seriálu. Nikoliv ale vlastní vinou. „Silvie je na dovolené v Thajsku a jak tam vypukly protivládní nepokoje a opozice obsadila tamní letiště, nemá se zatím jak dostat domů,“ říká její kamarád.

„Je z toho zoufalá. Sice je v pořádku, ale má pochopitelně strach, čeho jsou demonstranti schopni,“ dodává přítel herečky. Ta se kromě účinkování v »primáckém« seriálu proslavila před tím i ve filmu Pelíšky, kde hrála dívku Uzlinku, dceru Simony Stašové a Miroslava Donutila.

„Je to pravda. Slečna Koblížková má natáčet 9. a 10. prosince, přitom první let, kterým má šanci dostat se do Evropy, je až 12. prosince, kdy se z malajského hlavního města Kuala Lumpur může přemístit do Franfurktu. A ten má ještě jen slíbený, nikoliv zajištěný. Museli jsme kompletně překopat natáčecí plán a pevně doufáme, že se Silvie do Evropy vrátí v pořádku,“ přiznala deníku Aha! mluvčí Primy Jana Kocová.

Mimochodem – plánovanou lednovou dovolenou v Thajsku kvůli nepokojům už zrušil i moderátor Leoš Mareš.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.