Slavná Jaruš z Možná přijde i kouzelník: Do Bruselu letí s vibrátorem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Slavná Jaruš z Možná přijde i kouzelník: Do Bruselu letí s vibrátorem!

Jaroslava Hanušová s Petrem Čtvrtníčkem
Jaroslava Hanušová s Petrem Čtvrtníčkem (Aha! – Martin Hykl)

PRAHA – Autoerotika a agrese vůči komunistickému europoslanci Miloslavu Ransdorfovi – taková je náplň cesty slavné kolegyně Jiřího Lábuse (58) a Petra Čtvrtníčka (44) Jaroslavy Hanušové (59) do Bruselu. „Jedeme tam i s kapelou odehrát představení Ivánku, kamaráde, a protože Jaruš ještě nikdy neletěla letadlem, vzali jsme ji s sebou,“ vysvětloval Čtvtníček.

„Nebojím se! Když to se mnou spadne, starý báby nebude škoda,“ svěřila se nám k nepoznání změněná Hanušová, než potáhla z cigarety. „Ale Lábus by mě měl stejně pojistit! Nemám s sebou ani korunu, to se mu ten Brusel prodraží i v restauracích,“ dodala paní Jaroslava, kterou věční vtipálci Lábus se Čtvrtníčkem přivítali na letišti hudbou z Pohádek z mechu a kapradí a později prozradili i své bruselské plány. „Jaroslava kývla na to, že europoslanci Ransdorfovitam spraví ten křivý úsměv za osm tisíc,“ vtipkoval drsně Petr Čtvrtníček, předcestovní horečkou postižená Hanušová jeho slova ale mírnila. „Dala jsem jim slevu. Udělám to za šest tisíc, ale bít ho nebudu. Dám mu ale najevo, co si o něm myslím,“ řekla vážným hlasem herečka známá například z f lmu Slunce, seno, erotika.

Skupina herců měla ale smůlu, politika v sídle europarlamentu nepotkají. Včerejšek totiž Miloslav Ransdorf trávil v Praze na jednáních KSČM. „Myslím, že především je důležité nemít křivý charakter,“ řekl nám europoslanec. To Hanušová se zabaví jistě i bez setkání s ním. „Co chystáme na večery? Jaruš si s sebou vzala vibrátor,“ dodal věčně vtipkující bavič a moderátor Petr Čtvrtníček, než se s kolegy, mezi nimiž nechyběl ani dnes už slavný Josef Polášek, vydali k letištnímu odbavení.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.