Miss Junior vyhrál Obama! A Muk to oslavil líbačkou s mužem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Miss Junior vyhrál Obama! A Muk to oslavil líbačkou s mužem!

Jakub Ludvík (vlevo) si »hudlana« od Petra Muka slastně užíval.Foto
Jakub Ludvík (vlevo) si »hudlana« od Petra Muka slastně užíval.Foto  (Aha! – Martin Přibyl)

PRAHA – Nastupující americký prezident Barrack Obama (47) se stal vítězem na české soutěži dívek Miss Junior Open – tedy alespoň její sekce Chlap roku. „Certifikát a blahopřání už putuje z velvyslanectví k vítězi,“ řekla nám pořadatelka akce Kateřina Hamrová.

Hosté večera, zpěvák Petr Muk (43) s fotografem Jakubem Ludvíkem (38), oslavili Obamovo vítězství vášnivou líbačkou! Vítězkou dívčí části soutěže se stala Michaela Kotalíková (21) z Jihlavy. „Je to poprvé, kdy se mohou účastnit všechny dívky bez omezení. I tetované a čistě teoreticky i dívky z proslulé Perlovky, pokud je někdo nominuje,“ dodala Hamrová, bývalá Krausova blondýna z Frekvence 1, která měla jako vždy dekolt skoro až na zem. „Během večera jsem za několik desítek milionů korun prodala soutěž Metrosexuála roku,“ šokovala na závěr Kateřina, která cenu za neznámou anketu milionkrát nadsadila.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.