Šimek a Lounová - Plánují společné »dítě«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Šimek a Lounová - Plánují společné »dítě«!

Jarek Šimek a Olga Lounová
Jarek Šimek a Olga Lounová (pro Aha! – Miroslav Plešek)

PRAHA – I když mají zpěvák a skladatel Jarek Šimek (37) a hvězda »primáckého« seriálu Ošklivka Katka Olga Lounová (27) plné ruce práce, našli si čas na společné chvíle odpočinku. A dokonce plánují i společné dítě!

I když mají zpěvák a skladatel Jarek Šimek (37) a hvězda »primáckého« seriálu Ošklivka Katka Olga Lounová (27) plné ruce práce, našli si čas na společné chvíle odpočinku. A dokonce plánují i společné dítě!

„Ale bude jen hudební,“ smála se sympatická Olga, která právě dokončuje svédebutové album, jež vyjde v češtině i v angličtině.

A stejně tak i její kamarád Jarek Šimek chystá další přírůstek do své hudební rodiny a natáčí nové CD, které plánuje uvést i ve východních zemích. Po uspěchu na největším festivalu východní Evropy Slovanský bazar ve Vitěbsku, kde se probojoval ze 64 uchazeču mezi 25nejlepších z celé Evropy, byl pozván na polofinále festivalu Amberstar – Silja Festival (Riga/Stockholm).

„Celá soutěž bude probíhat na lodi, která bude brázdit severní moře,“ prozradil nám Šimek, jehož na festival nominovala agentura Narimodels a soupeřit bude i s naším posledním »SuperStárem« Zbyňkem Drdou.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.