Helena Vondráčková poprvé otevřeně promluvila: Pravda o mých plastikách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Helena Vondráčková poprvé otevřeně promluvila: Pravda o mých plastikách!

Heleně to stále zatraceně sekne! Horní oční víčka se dočkala změny, aby oči nepůsobily unaveně. Kůži na krku má Helena chirurgicky povytaženou. Dekolt je rovněž upravený, a nutno dodat, že velmi dobře.
Heleně to stále zatraceně sekne! Horní oční víčka se dočkala změny, aby oči nepůsobily unaveně. Kůži na krku má Helena chirurgicky povytaženou. Dekolt je rovněž upravený, a nutno dodat, že velmi dobře.

PRAHA – Nad mladistvou vizáží legendy české pop-music Heleny Vondráčkové (61) se vždy vznášely otazníky. „Jak to, sakra, ta Helena dělá?“ ptá se s větší či menší závistí celá řada jejích vrstevnic.


Plastiky mám celkem tři!
To je všechno. Vážně!

Skandální rukopis Martina Michala

I. díl seriálu

Zpěvačka vždy jako důvod uváděla především zdravou životosprávu, vrozenou energii a aktivní způsob života. V právě vydané knize jejího manžela Martina Michala (49) Lesk a špína showbyznysu však otevřeně zazní i další důvod. Na Helenině vzhledu zapracoval i plastický chirurg! Co všechno populární zpěvačka podstoupila?

Spekulace o Heleniných plastikách přicházejí na řadu vždy, když se Helena na veřejnosti objeví v šatech s dekoltem, který zdobí přímo ukázkový ženský hrudník. V porovnání se zpěvaččinými archivními záznamy z vystoupení do poloviny devadesátých let je totiž jasné, jak markantní změna se odehrála. Však také Helena proti plastickým operacím nikdy nevystupovala a vždy se kulantně vyjadřovala v tom smyslu, že cítí-li žena vnitřní potřebu podobný zákrok podstoupit, je to její volba. V knize Martina Michala konečně pravda zaznívá v celé kráse. Helena plastiku podstoupila, a ne jednu – dohromady tři!

„Mám chirurgicky povytaženou kůži na krku. Měla jsem s ním problémy už dlouho. To je rodová dispozice a daň za dlouhou šíji. Trpěla jsem pocitem, že se mi všichni koukají už jen na krk. Také mám zvětšená prsa. Ne, že bych to nutně potřebovala, ale plnější výstřih prostě vypadá v kostýmu líp. A pak mám udělaná horní víčka. To je všechno. Vážně,“ přiznává Helena, která se spekulacím o svém vzhledu pokusila zamezit už v roce 2004 v rozhovoru pro časopis Story, ale jako by tehdy její slova zapadla. Kliknutím zvětšeteKontroverzní pověst, kterou poté média vytvořila jejímu manželovi, nahrávala některým posměváčkům, kteří s oblibou tvrdili, že Helena je ve vleku Martina Michala a zákroky podstoupila kvůli němu. V knize Lesk a špína showbyznysu jsou proto připomenuty s tím, že k zákrokům došlo ještě před příchodem Martina do jejího života a nemají s ním nic společného.

V knize, kterou Helenin manžel napsal s novinářem Petrem Mackem, však zaznívá mnohem více pikantních informací a skandálů, které otřásají českým showbyznysem. Další ukázku přinese již příští týden Nedělní Aha!


Autor: Lucie ČEVELOVÁ
Foto Aha! – Marek Pátek, Josef Mašek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.