Sagvan Tofifi : Pokus o sebevraždu? Podřezané tepny! Ztratil 2 litry krve! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Sagvan Tofifi : Pokus o sebevraždu? Podřezané tepny! Ztratil 2 litry krve!

Sagvan Tofi  včera v nemocnici se zafáčovanou levou rukou.
Sagvan Tofi včera v nemocnici se zafáčovanou levou rukou. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Herec a moderátor Sagvan Tofi (44) si pořezal tepnu na ruce, ztratil 2 litry krve a málem vykrvácel! Proč? Podle ofi ciální verze uklouzl v koupelně a propadl skleněnými dveřmi. Televizí Nova, kde legendární »Kamarád do deště« moderuje magazín Přísně tajné, se ale šíří jiná zpráva – Sagvan se prý neúspěšně pokusil o sebevraždu!

V sobotu dopoledne byl Sagvan Tofi přijat na pohotovost pražské Fakultní nemocnice Královské Vinohrady, kde pak začal tříhodinový zápas lékařů o jeho život, který nakonec skončil 40 stehy na jeho ochromené ruce. „Měl jsem v plánu, že pojedu za bráchou a chtěl jsem se předtím ve sprše oholit. Jak jsem se natahoval v koupelně pro žiletky, uklouzl jsem tak nešikovně, že jsem rukou prorazil skleněný dveře. Jak se rozbilo okno, spadly mi střepy na ruku a totálně mi jí zpřetrhaly a pořezaly,“ popsal deníku Aha! hororový zážitek Sagvan Tofi. A jako z hororu teď vypadá i jeho byt. Všude na zdech jsou rudé cákance, jak z něj stříkaly gejzíry krve. Louže krve zůstaly i na podlaze.

„Viděl jsem, jak mi z ruky trčí šlachy a nervy. Byl to hrůzostrašný pohled. Hned jsem si ruku, kde jsem měl obrovskou ránu, zavázal a utíkal za sousedkou, která je zdravotní sestřička. Ta mi ji provizorně zafáčovala a kamarádi mě pak odvezli do nemocnice, kde mi ji doktor Skála zachránil. Nebýt jeho, už jsem bez ruky. Vypadá to dokonce, že s ní budu moci hýbat. Jen teď bude muset být měsíc v klidu, aby se prý vše správně spojilo. V pondělí mě teprve pustili z JIPky a ve středu snad půjdu domů,“ dodal moderátor, který byl ještě včera hospitalizovaný na oddělení plastické chirurgie.

V televizi Nova se ale mezitím rozjela fáma, že se nejednalo o nehodu, ale o pokus o sebevraždu. „Že někdo uklouzne při holení, podřeže se zrovna na zápěstí a to navíc tak, že skoro vykrvácí? To je opravdu podivná nešťastná náhoda,“ nese se chodbami televize i se všemi možnými a nemožnými důvody, proč prý chtěl Sagvan skončit se životem.

To vše ale Tofi rezolutně odmítá. „Blbost, žádnej pokus o sebevraždu! To by mě nepouštěli domů, ale šel bych do blázince. A hlavně: sebevraždy mají rovný rány... A ta moje je jak z hororu,“ vysvětluje Sagvan. Na Nově ale koluje i další verze »nešťastné“ události – »Sagi« měl prý dovádět doma ve vaně s jistou krásnou kamarádkou a namol opilý šampaňským upadl na rozbitou skleničku…

Buď jak buď – Sagvan Tofi přes své zranění nebude v pořadu Přísně tajné chybět ani dnes večer. Pro Novu totiž natočil svoje vstupy předem přímo z nemocnice.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.