Hanychová s Macháčkovou - Sexy fotky zhatil vítr | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Hanychová s Macháčkovou - Sexy fotky zhatil vítr

Misska Petra Macháčková fotila, i když se kolem ní ženili všichni čerti, takže jsou na snímcích vidět i miliony zrnek písku, které okolo ní létaly.
Misska Petra Macháčková fotila, i když se kolem ní ženili všichni čerti, takže jsou na snímcích vidět i miliony zrnek písku, které okolo ní létaly. (Aha! – Martin Hykl)

MASPALOMAS – Zatím nejzběsilejším nápadem české výpravy na Kanárských ostrovech se ukázal být výlet do pouště na písečné duny, kde měly vzniknout nejen sexy fotografie, ale měla se tam natáčet i část videoklipu k písni Celou noc dua Gloria.

Zatím nejzběsilejším nápadem české výpravy na Kanárských ostrovech se ukázal být výlet do pouště na písečné duny, kde měly vzniknout nejen sexy fotografie, ale měla se tam natáčet i část videoklipu k písni Celou noc dua Gloria.

Už jen pochod do dun vyčerpal missky Agátu Hanychovou (23) a Petru Macháčkovou (23) tak, že na místě neměly už sílu se převlékat. „Ten vítr je opravdu pekelný, nevidím málem ani na krok,“ posteskla si Petra Macháčková, když se kolem ní vířila kila písku, a ona se přitom v plavkách měla tvářit hodně sexy. „Je to hrůza! Pomóc!“ křičela česká Paris Hilton Agáta Hanychová. Když ovšem písečná bouře na chvíli ustala, dcera Veroniky Žilkové vykouzlila sexy pózu a prohlásila: „Teď jsem královnou pouště! A rychle foťte, než si to rozmyslím a spustím zase pořádný fičák,“ smála se Agáta, a když dofotila, začala z duny vysoké asi patnáct metrů válet sudy.

Výlet dopadl špatně jen pro Evu Aichmajerovou, která poté, co byla hozena do bazénu, odjížděla s vyhozenou páteřní plotýnkou.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.