Dolinová a Tuček - Jsou rozvedeni! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dolinová a Tuček - Jsou rozvedeni!

Rozvod s bývalým manželem Jaroslavem Tučkem prý vztah jen utužil.
Rozvod s bývalým manželem Jaroslavem Tučkem prý vztah jen utužil. (Aha! – A. Malachovský)

PRAHA – Herečka Michaela Dolinová (43) je zase svobodná. Soud ji rozvedl 7. listopadu před premiérou hry v Divadle U Hasičů, kde herečka hraje, a kde to taky po premiéře pořádně oslavila.

Herečka Michaela Dolinová (43) je zase svobodná. Soud ji rozvedl 7. listopadu před premiérou hry v Divadle U Hasičů, kde herečka hraje, a kde to taky po premiéře pořádně oslavila.

„Jsem zase volná,“ usmívala se Míša na všechny strany. I když nehází patnáct společných let manželství s Jaroslavem Tučkem (50) jen tak za hlavu, raduje se z nového života, ve kterém ji bude po boku doprovázet její dosavadní milenec, předseda Městského soudu v Praze Jan Sváček. S dětmi to mají podle slov herečky vyřešené a byt, kde budou s Janem Sváčkem a Míšinými dcerami Terezou (11) a Julií (8) bydlet, je jen kousek od jejich starého bytu, takže se děti budou moct vídat s tatínkem kdykoliv budou chtít. Stejně poklidně se údajně domluvili i na majetku, a dokonce prý zůstali i přáteli, přestože Michaela začala chodit se Sváčkem ještě v době, kdy byla vdaná.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.