Leoš Mareš a Monika Poslušná - 4 měsíce po svatbě ROZVOD? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Leoš Mareš a Monika Poslušná - 4 měsíce po svatbě ROZVOD?

Leoš Mareš a Monika Poslušná
Leoš Mareš a Monika Poslušná (Aha! – David Kundrát)

PRAHA – Nad manželstvím moderátora Leoše Mareše (32) a jeho Moniky (33) se stahují mračna. V kuloárech se dokonce mluví o tom, že na spadnutí je rozvod! Přestože pár na veřejnosti nosí na tváři převážně zářivý úsměv, doma je to podle všeho méně úsměvné.

Nad manželstvím moderátora Leoše Mareše (32) a jeho Moniky (33) se stahují mračna. V kuloárech se dokonce mluví o tom, že na spadnutí je rozvod! Přestože pár na veřejnosti nosí na tváři převážně zářivý úsměv, doma je to podle všeho méně úsměvné. Leošovi je manželský okov volný a především nedávná kauza s prostitutkami poškodila jeho práci i rodinu více, než dává najevo!

Podle svých blízkých přátel chodí jako tělo bez duše a je přepracovaný. Bere každý kšeft, jen aby nemusel být doma s manželkou Monikou a dvouletým synem Jakubem. „Mezi Leošovými přáteli se šušká, že manželství, kterému předcházel devítiletý vztah, pomalu ale jistě spěje ke svému konci,“ zaznamenal časopis Spy. „Nikoho tak ztrhaného, jako je Leoš Mareš, jsem už dlouho neviděl,“ přisadil si i Leošův kamarád a kolega z rádia Libor Bouček (27). Není jediný, kdo si poslední dobou všiml, že moderátor nevypadá zrovna nejlíp. Není divu, Leoš vydělává na obří hypotéku a jeho pozice na Nově je prý také nejistá, a to ze stejného důvodu, jako je nejistý osud jeho manželství. Problémy doma i v práci odstartovala série fotografií nahého Leoše spícího v náruči prostitutky.

Moderátor se však rozvodové spekulaci časopisu Spy i dalším brání: „Nechápu, co to je za blábol,“ kroutí hlavou. „Jsme s Monikou naopak velmi šťastní. Těšíme se na nové bydlení a všechno je v pohodě,“ dodává a diví se, jak se takové výmysly mohly dostat na veřejnost. Jenže jak se říká, na každém šprochu pravdy trochu – fakt je, že mimo ranní show na Evropě 2 je tváří několika firem a stíhá odmoderovat i několik firemních akcí denně. Na Moniku už asi moc času nezbude a to nese paní Marešová s velkou nevolí. Zlí jazykové tvrdí, že poslední dobou Leoš strádá i fyzicky. To Leoš i Monika svorně odmítají.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.