Martin Michal, manžel Heleny Vondráčkové - Pokus o únos! Vyděrači zaútočili na jeho syna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Martin Michal, manžel Heleny Vondráčkové - Pokus o únos! Vyděrači zaútočili na jeho syna!

Martin Michal
Martin Michal (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – I takový tvrďák jako je Martin Michal (49), manžel a manažer Heleny Vondráčkové (61), zakusil už ve svém životě pekelný strach a hrůzou stažené hrdlo. Snad největší obavy prožil kvůli svému nejmladšímu synovi Tondovi (23). Ten nejenže onemocněl rakovinou, ale pokusila se ho dokonce unést mafie!

I takový tvrďák jako je Martin Michal (49), manžel a manažer Heleny Vondráčkové (61), zakusil už ve svém životě pekelný strach a hrůzou stažené hrdlo. Snad největší obavy prožil kvůli svému nejmladšímu synovi Tondovi (23). Ten nejenže onemocněl rakovinou, ale pokusila se ho dokonce unést mafie!

„Kvůli mému podnikání zažil opravdu ošklivé věci. Přišel třeba do školy a měl bombu v tašce, pokoušeli se ho unést, bylo pár takových incidentů. Ochranka u něj tehdy byla čtyřiadvacet hodin denně. Vydírala mě mafie, která ale tehdy vydírala téměř každého podnikatele,“ odhaluje Martin Michal dosud utajenou část své minulosti v knize Lesk a špína showbyznysu.

Dnes je Martinovu nejmladšímu synovi třiadvacet let, od roku 2005 ale dlouhé měsíce bojoval se smrtelnou rakovinou kostí. Zákeřná nemoc, tzv. Ewingův sarkom, se projevila po zranění při fotbale, kdy se na Tondových žebrech objevila boule, která prozradila nádor. „Po operaci, během které mi vzali tři žebra, jsem podstoupil sérii třinácti chemoterapií. Trávil jsem týdny v nemocnici,“ vzpomíná Tonda.

Že jeho syn za svůj poměrně mladý život prožil už spoustu těžkých chvil, si je Martin Michal vědom. Velmi nepříjemné pro Tondu bylo i období, kdy byl Martin Michal kvůli svým problémům v podnikání ve vazbě. Jeho táta měl nárok na pouhou půlhodinu návštěv jednou za tři týdny. „Chodila tam Tondova maminka, moji rodiče. Tonda tam ale nikdy nebyl, sedmnáct měsíců jsem ho neviděl. Ani já, ani jeho maminka jsme nechtěli, aby poznal to prostředí. Návštěvní místnost není vhodná pro malé děti. Strašně se mi po něm stýskalo, posílal mi fotky, psali jsme si dopisy. Ale bylo to dobré rozhodnutí, znamenalo by to pro něj větší trauma, než mě nevidět,“ je Martin Michal dodnes pevně přesvědčený.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.