Voříšek už je doma! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Voříšek už je doma!

Karel Voříšek už je z nemocnice doma. Kdy se vrátí na obrazovku, zatím neví.
Karel Voříšek už je z nemocnice doma. Kdy se vrátí na obrazovku, zatím neví. (Dalibor Puchta)

PRAHA – Moderátor Televizních novin na Nově Karel Voříšek (45), který v úterý těsně před vysíláním hlavní zpravodajské relace kvůli zablokované krční páteři zkolaboval a musel být převezen do nemocnice, už je v domácím ošetřování. „Bude teď procházet rehabilitací, zatím nehlásí. Kdy se vrátí na obrazovku, bude záležet na jeho stavu,“ řekla deníku Aha! mluvčí Novy Michaela Fričová.

Voříškovi se v úterý udělalo špatně krátce před šestou hodinou odpolední, a tak pro něj jeho kolegové ze zpravodajství zavolali záchranku, která ho převezla do nemocnice v pražském Motole. Náhlá Voříškova nevolnost si na Nově vyžádala rychlou výměnu moderátorů Televizních novin, které nakonec odmoderovali Renáta Czadernová a Pavel Dumbrovský. Ti za Voříška a jeho partnerku Markétu Fialovou zaskakovali i včera a zřejmě ještě pár dní budou. „Pan Voříšek už je doma a cítí se lépe, bude teď procházet rehabilitací,“ říká Fričová s tím, že moderátorův stav sice nebyl tak vážný, aby musel v nemocnici zůstat déle než přes noc, zatím se ale na obrazovce neobjeví. Jakmile to jeho zdravotní stav dovolí, ihned se na obrazovku vrátí.

Populární moderátorskou dvojici Voříšek – Fialová potrápily zdravotní potíže již dříve, kdy Fialová trpěla myelodysplastickým syndromem, tzn. poruchou krvetvorby, která podle typu může vyústit až ve smrtelnou leukemii. Fialová s ním dlouhé měsíce bojovala o holý život.

23.10.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.