Miss ČR Petra Minářová - Rozvádí se kvůli Peterovi? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Miss ČR Petra Minářová - Rozvádí se kvůli Peterovi?

 (Aha! – Martin Hykl, ara)

PRAHA – Manželství topmodelky Petry Minářové (31) a Šimona Leitnera prochází krizí. Deníku Aha! se podařilo zjistit, že jeden z nejideálnějších párů Česka už údajně delší dobu nežije v jedné domácnosti. Ba co víc! V zákulisí českého showbyznysu se šušká, že už stihli požádat i o rozvod.

Důvod? Po třech letech manželství a pětileté známosti totiž Miss ČR 1996 Minářová opustila svého manžela a našla si prý nového milence. A vůbec si nepohoršila. Tím šťastlivcem není totiž nikdo jiný než fotbalový boss a majitel Baníku Ostrava Tomáš Petera (37), který je i předsedou projektu Praha olympijská.

Petera se do povědomí široké veřejnosti dostal hlavně jako partner další topmodelky Diany Kobzanové, se kterou se rozešel letos v květnu. A už v té době se šuškalo, že to bylo kvůli jiné ženě. Že by tou tajnou milenkou byla právě Minářová? Tomáš Petera prošel už mnoha vztahy a s bývalou reprezentantkou v atletice Denisou Krejčovou má dokonce dvě děti.

17.10.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.