Václav Havel: Chci hrát ve Zdivočelé zemi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Václav Havel: Chci hrát ve Zdivočelé zemi!

Havel se v kině Atlas, kde se tisková konference konala, vrátil v čase do přelomu šedesátých a sedmdesátých let.
Havel se v kině Atlas, kde se tisková konference konala, vrátil v čase do přelomu šedesátých a sedmdesátých let. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Na tiskové konferenci ke třetí řadě seriálu České televize Zdivočelá země se nečekaně objevil exprezident a velký příznivec seriálu Václav Havel (71). „Je to můj kamarád, a protože má seriál rád, poprosil jsem ho, jestli by se nemohl přijít podívat. A on tu je!“ vysvětlil dojatý scenárista Jiří Stránský.

Na tiskové konferenci ke třetí řadě seriálu České televize Zdivočelá země se nečekaně objevil exprezident a velký příznivec seriálu Václav Havel (71). „Je to můj kamarád, a protože má seriál rád, poprosil jsem ho, jestli by se nemohl přijít podívat. A on tu je!“ vysvětlil dojatý scenárista Jiří Stránský.

„Musím prásknout, že už teď připravujeme čtvrtou řadu seriálu, která bude končit devadesátými lety,“ řekla programová ředitelka Kateřina Fričová, a než stihla doříct větu, vstoupil jí do toho sám Havel: „Chtěl bych poprosit tady Jirku Stránského, jestli by ke konci té čtvrté řady neměl místo i pro jednoho neherce, pro mě,“ prohlásil vtipem překypující Havel. Podle Stránského významného pokyvování hlavou se dá předpokládat, že se Havel v pokračování seriálu opravdu objeví.

„Třetí řada je o hodně naturalističtější a drsnější než předchozí. Dokonce jsem dostal řadu anonymů, které se ani nedají reprodukovat. V jednom dopisu mi vyhrožovali fyzickou likvidací,“ říká o třetí řadě seriálu protagonista a představitel Antonína Maděry Martin Dejdar.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.